1/18 anonim válasza:
Lehetségs...késik màr? Ha igen..ismételd meg 2 nap múlva..ha nem vàrd meg!
2/18 anonim válasza:
Nekem száradási csíkot még nem sikerült fotóznom, az sosem látszott képen. Én elgondolkodnék... hol tartasz a ciklusodban?
3/18 A kérdező kommentje:
Igazabol meg par nappal mensi elott. A melleim jobban fajnak mint maskor...Majd par nap es kiderul.
2014. júl. 8. 11:23
5/18 anonim válasza:
Ti hol látjátok a második csíkot?? Én rá nagyítottam, de nem látom!!
7/18 anonim válasza:
Én sem látom szerintem ez totál negatív teszt, ezt a fajtát jól ismerem, 4 gyermekem van! :)
8/18 anonim válasza:
Igen, ez száradási, nekem is volt már ilyen ezzel a teszttel. Viszont pozitív is, az egyértelműen más, rózsaszín, még ha halvány is...
10/18 anonim válasza:
Pozitívra tippelek, de csak akkor látom a második csíkot ha alulról nézem a monitort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!