Mennyi ideig sikerült megszakítåssal védekezni terhesség nélkül?
Figyelt kérdés
Akik megszakítással védekeztek,mennyi ideig védekeztek így amég egyszer csak "baleset"történt és terhesek lettek?2014. máj. 10. 23:39
4/21 anonim válasza:
8 évig? Az komoly! Szerintem teljesen tönkreteszik a szeretkezés csúcspontját a megszakításos védekezés, sosem használnám.
5/21 anonim válasza:
Eddig 6 hónapja csináljuk, működik. (Babát év végére tervezünk, de ha becsúszik, örülünk neki, ezért választottuk ezt.) Amúgy engem jobban zavar a gumi és hogy nem érzem őt, mint a végén a megszakítás. Nekünk bejön ez a forma.
6/21 anonim válasza:
Nagyon sokáig így védekeztünk,de csak azért,mert úgy voltunk vele,hogy konkrétan nem tervezünk gyereket,de ha becsúszik,és jön,akkor megtartjuk.Soha nem is estem véletlenül teherbe,de ehhez kell egy ügyes partner is,nem történik feltétlenül baleset.
7/21 anonim válasza:
Mi 3 évig, utana döntöttünk ugy, hogy johet a baba. 3dik hónapban terhes lettem.
Mrgszakitasos időszak alatt sokszor szeretkeztünk pharmatex krémmel is, peteeres ideje alatt is. Soha nem volt gond, csak a szabályokat be kell tartani.
8/21 anonim válasza:
4 évig, majd amikor gyereket terveztünk, 3 hónap alatt terhes lettem.
9/21 anonim válasza:
11 évig, mínusz 2 teljesen tervezett gyerek - az első 2 ciklus, a második 5 ciklus alatt sikerült.
10/21 anonim válasza:
2-es vagyok.
amikor úgy döntöttünk jöhet a baba első próbálkozásra teherbe estem. (8 év)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!