Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenkor mi van? Miért nem...

Ilyenkor mi van? Miért nem mutatja ki a teszt és a vérvétel? Elrontottak valamit?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon halvány + tesztem, a melleim fájnak, hányingerem van, elmentem dokihoz, szerinte teljesen - a teszt, elküldött vérvételre, ami alapján nem vagyok terhes. Azt mondta, bármikor megjöhet a vérzésem, csak bebeszéltem magamnak a tüneteket. Eléggé hülyének éreztem magam.

Ma egy ismerősöm segítségével elmjutottam egy magán dokihoz, aki UH-val megnézett és 7 hetes terhes vagyok, jó a szívhangja is.

Miért nem mutatja ki a teszt? Egy időben vettem őket, patikában, egyik sem járt le, megcsináltam mindet, a legerősebb is csak halvány derengést mutat a teszt csíkban. Ezt még megérteném, de akkor a vérvétel miért lett -? Elcserélték, elírták vagy baj lehet?

2014. máj. 3. 19:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Harmadik baba. Eddig is ilyen tesztet használtam, az első két gyerkőcnél szép + lett már a kimaradt napján.
2014. máj. 3. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez érdekes! Mekkora a magzat?
2014. máj. 3. 19:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Az ultrahangnak higgyèl,ès a jó szívhangnak!

Nem tudom miért,a vérvétel biztosan jól szokta mutatni a hcg szintet.

Nem is hallottam mèg ilyet:-(

Sajnos a tesztek sokszor becsapósak..

Gratulalok a babahoz!

2014. máj. 3. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
lehet alacsony a hcg szint
2014. máj. 3. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Van olyan, hogy egyes nőknél nehezebben választódik ki a vizeletben a HCG. Szerintem érdemes lenne egy új vérvételt is csinálni, hogy kiderüljön, mekkora a hormonszint a véredben. Ha az UH-n minden rendben volt és a doki sem mondott semmit, akkor ne aggódj! :)
2014. máj. 3. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
grat
2014. máj. 3. 23:06
 7/7 anonim ***** válasza:
A háziorvosom azt mondta, hogy vérből később mutatja ki a terhességet. Nem annyira érzékeny a teszt, mint a vizelettesztek.
2014. máj. 6. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!