Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
Szia Mes!
Jelentkezem az előző topicból :)!
Május 4-re nem várom.Durva cicifeszülés és tegnap este óta jelentkező apró görcsök vannak most.
A görbém így alakul,de eddig nem túl biztató:
Majd délután írok még többet magamról az újaknak :).
Niki
En majd majus 5 korul fogok tesztelni. Elso honap amikor belevagtunk.
Masodik baba lenne van egy 15 honapos lanyunk aki 3 honapra sikerult lassan ket eve.
Sziasztok!
Én május 4 körülre nem várom. Kistesót szeretnénk a 2 éves lányomnak. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, mert szombaton volt egy kicsi barna folyásom, ami akkor el is múlt. Ovu tesztet használtam, és figyeltem a nyákom, de nem hőmérőzöm (lányom mellett nem kivitelezhető). Izgalmas időszak előtt állunk! Mindenkinek drukkolok!
Sziasztok,Kata vagyok.szerintem nem írtam az előző topikba csak olvastam.
Első baba tervezése,áprilisban volt az első próba nem jött össze :-( most május 4-re írja az ovumat a ciklus.hu.
Szombaton leszek 30 éves,reméljük a buli meghozza gyümölcsét :-D
Szerintetek hogy legyünk együtt?Szerdán jött meg múlt héten és 4 napig tartott.Jó úgy ha 2 naponta vagyunk együtt?Tudom tudom ne görcsöljek rá,de na..... :-D
Sziasztok! Én május 7-re nem várom, ha most sem sikerül több mint 1,5 évnyi próbálkozás után akkor megyek átjárhatóságira, hormonjaim, peteérésem rendben van. Hátrahajló nagyon a méhem, de nem hinném hogy ez nagy akadály lenne. A görbém most így néz ki : [link]
Szorítok mindenkinek!
E.
Én május 12re nem várom! Tegnap vagy ma volt ovum,szòval jöhet az izgalmas 2hét :)
Benne voltam az elözö csoportokban.1 éve várunk az elsö kis csodánkra.
Kriszta
Sziasztok!
Én is csatlakozom,máj 12-14re nem várom,első próbálkozós hónap,3. baba.Sok sikert mindenkinek!
Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!