Az előfordulhat, hogy a teszt nem mutatja ki a terhességet, és onnan tudjuk meg, hogy terhesek vagyunk, hogy már rúg a baba?
Mintha én írtam volna a kérdésedet múlt héten.
Ugyanígy jártam. Én is kissé túlsúlyos vagyok és már volt 2 terhességem, tudtam, milyen, amikor rugdos.
A végeredmény: annyira kezdtem pánikba esni attól, hogy "rugdos", hogy egy óriási pánikrohamot produkáltam, senki sem értette, mi bajom van. Berohantam a nőgyógyászatra, cirka 3 óra alatt végeztem is, annyian voltak. Először megvizgált a nőgyógyász, azt mondta, itt minden rendben, semmi baba, de elküld UH-ra. A válasz: "asszonyom, itt egy darab gyerek nincs". Annyira de annyira égtem, hogy el nem tudom mondani. Sírva mentem oda, teljesen bepánikolva magyaráztam el a tüneteket, és kb. a szőnyeg alatt jöttem ki, hogy ne is lássanak... Azt mondták, bélmozgás... Amúgy azért estem pánikba, mert van már 2 gyerekem, tudom, milyen, ha rugdos, és egyáltalán nem szeretnék még egyet.
Ha az megnyugtat, menj el nőgyógyászhoz, mondd el, mi van, csak ne úgy, ahogy én :) Sok sikert!
Csak megnyugtatni akarlak. A legtöbb terhességi teszt mérési határértéke 25 mg/ml. Amikor a gyerek elkezd rugdosni, akkor azonban már tízezer fölött van ez az érték. Azaz nem fordulhat elő, hogy a terjhességi teszt ne mutassa ki.
Ha a teszted negatív, akkor fölösleges egy lehetséges baba miatt tenned egy kört a nőgyógyászaton, mert nem ognak találni egyet se. De a rákszűrés tényleg jó ötlet, az fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!