Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb április végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Folytatódik az április hónap, a március hónap felmérése eddig elég gyér...
Forduljon a kocka! Babásodjunk együtt :)
Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Április végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :)
De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :)
Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni.
Én Bedit voltam :)
A másik GYIK-ból áthozott kismamijelöltek :)
1) Április 1 – Fencike
5 hónapja próbálkoznak, 3. babára várnak.
2) Április 3. – Zsuzsi
Februártól próba, korábban sajnos missed ab.
3) Április 7. – Zsófi
2 próbálkozós hónap, 3. babára
4) Április 17 – Bedit
3 év, szünet, új kapcsolat 3. hónap próba
5) Április 18. – Emília
Július óta próba. 1 petevezeték járható
Nem, nem verseny dehogy :)
Csak egy jó kis csapat jött itt össze, és páron szeretnénk folytatni. De bárki csatlakozhat.
Megnézheted itt az előzményeket:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szia.
En kozel ket eve varok a babara.volt endo mutetem is.elegge elvekonyodott a mehnyalkahartyam mutet ota ami novemberben volt.most marc 13 ota iszom az " infolic" port orvosom javaslatara.ami edig ugy nezki h kezdi lasacskan meghozni a mensesemet.ami jo mert edig nem volt.remelem mar aprilisban pozitivat fogok tesztelni.
Sisy.
Sziasztok!
Mi kistesót tervezünk, múlt hónapban nem jött össze, pedig pont peteéréskor voltam nőgyógyásznál, így tuti volt... PCOS vagyok, ez is most derült ki. Holnap kezdem az Inofolicot, de attól még, lehet összejött ebben a hónapban. Reménykedni lehet, nem igaz? :D Szóval én április 6 környékén örülhetek ha minden jól megy. De az előzményeket figyelembe véve nekem sajnos a mensi kimaradás nem jel...
Kata
Már néztem a márciusit is. Tök aranyos kezdeményezésnek tartom.
Én majd a májusira neveznék be (sajnos volt egy missed ab, előtte meg egy spontán vetélés, így májusban próbálkozhatunk ismét).
Addig meg zugban szurkolok :)
Nóri
Sissy! Mikorra nem várod? :)
Babásodást kívánok nektek!
1) Április 1 – Fencike
5 hónapja próbálkoznak, 3. babára várnak.
2) Április 3. – Zsuzsi
Februártól próba, korábban sajnos missed ab.
3) Április 6. – Kata
PCOS. Infolic port kezd szedni.
4) Április 7. – Zsófi
2 próbálkozós hónap, 3. babára
5) Április 17 – Bedit
3 év, szünet, új kapcsolat 3. hónap próba
6) Április 18. – Emília
Július óta próba. 1 petevezeték járható
7) Április – Sissy
2 éve próba, endo műtét. Infolic port szed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!