Mennyire gyakori hogy így terhes valaki? ( többi lent )
Nekem is így volt, fél éve kérdezgettem végig erről a netet. Amire jutottam: a terhességi teszt akkor is kimutatja. Ha meg nem, a hasi panaszok miatt előbb-utóbb elmész hasi ultrahangra, és ha nincs a hasadban gerincoszlop, akkor nem vagy várandós.:)
Én nem voltam az.
Még egyvalami hátravan, hogy csináljak családállítást hasi panaszokra. Mert létezik 2-3 hetes várandósság is, és a módszer azt kimutatja, hogy volt-e itt valaki. Az első mensivel elmegy a baba ilyenkor, nagyon sok ilyen vetélés van, amit meg se érzünk. Szóval energetikailag itt volt, a lelke ittvolt. És az megbonthatta a szervezeted egyensúlyát, illetve fel akarja hívni a figyelmet magára az a valaki, mert nem vettetek róla, az ő személyéről tudomást. A tudattalan érzékeli ezeket.
Szóval még ez is kiderülhet.
Egy konkrét kezdete van a hasi panaszaidnak?
Köszönöm a válaszokat, akkor végül is majd csinálok egy tesztet, hátha mégis terhesség. Ugyan nem terveztem gyereket, de ha lenne, biztos nagyon örülnék neki :-)
Mégegszer köszi mindenkinek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!