Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire gyakori hogy így...

Mennyire gyakori hogy így terhes valaki? ( többi lent )

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy lehet olyan, hogy megjön a menstruáció, mégis terhes az illető. Ez mennyire gyakori? Nekem is megjött rendesen, mégis még mindig úgy érzem magam mint aki terhes- nem vagyok ráizgulva hogy akarok gyereket, mert nem tervezek. Folyamatosan hányingerem van, fáradt vagyok, és olyan furcsa érzésem van. Mennyire gyakori hogy valaki terhes, és menstruál mégis?

2014. márc. 17. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt, fél éve kérdezgettem végig erről a netet. Amire jutottam: a terhességi teszt akkor is kimutatja. Ha meg nem, a hasi panaszok miatt előbb-utóbb elmész hasi ultrahangra, és ha nincs a hasadban gerincoszlop, akkor nem vagy várandós.:)

Én nem voltam az.

2014. márc. 18. 02:03
 2/6 anonim ***** válasza:
59%

Még egyvalami hátravan, hogy csináljak családállítást hasi panaszokra. Mert létezik 2-3 hetes várandósság is, és a módszer azt kimutatja, hogy volt-e itt valaki. Az első mensivel elmegy a baba ilyenkor, nagyon sok ilyen vetélés van, amit meg se érzünk. Szóval energetikailag itt volt, a lelke ittvolt. És az megbonthatta a szervezeted egyensúlyát, illetve fel akarja hívni a figyelmet magára az a valaki, mert nem vettetek róla, az ő személyéről tudomást. A tudattalan érzékeli ezeket.

Szóval még ez is kiderülhet.

Egy konkrét kezdete van a hasi panaszaidnak?

2014. márc. 18. 02:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ugy jártam, ahogy a második válaszoló irja.Menstruácio elött 2 nappal csináltam egy tesztet mert terhestüneteim voltak. Pozitiv lett. 3 napos késéssel megjött a vérzésem nagy görcsökkel és joval több vérrel.
2014. márc. 18. 04:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt vérzésem, de rövidebb az átlagnál, igaz csak 2 nappal. Mivel amúgy sem volt kifejezetten rendszeres a ciklusom, nem aggódtam, egy darabig. A tesztet is csak azért vettem, mert általában szoktam tesztelni - teljes lelki nyugalommal a negatív eredmény hitében - ha sokat késik. Szóval 8 hetes voltam mire kiderült. Nem éreztem magam furán.
2014. márc. 18. 11:22
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor végül is majd csinálok egy tesztet, hátha mégis terhesség. Ugyan nem terveztem gyereket, de ha lenne, biztos nagyon örülnék neki :-)

Mégegszer köszi mindenkinek :-)

2014. márc. 18. 12:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Hányinger különben olyan 4-5 napja, tegnap jött meg. A hasam is fájt tegnap.
2014. márc. 18. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!