Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok! Most teszteltem, sajnos még mindig negatív. De még mindig van 2 napom nemvártig, ha kibírom, akkor kedden tesztelek egyet megint. Ha nem bírom ki, akkor hétfőn. Remélem az már halvány pozi lesz. Most is olyan hànyingerem van, napról napra erősödik a hányinger. Nem értem, hogy akkor miért nem mutat semmit a teszt. :(
Emi
Sajnos a mai teszt is negatív. Már 4 napja késik.
Most már várom, hogy megjöjjön.
MaryAnn
sziasztok tegnap teszteltem délután negatívat sajna meg ma reggel is de nem jött meg és nem tudom most mi van
segítsetek jövöhéten megyek orvoshoz
Hát nem nagyon nyomjuk fel a statisztikát lányok.
Azért hajrá többiek! :)
Nekem is megjött tegnap.
Ma reggel is teszteltem, negatív. Tüneteim változatlanok. Holnapra nem várom, szerintem inkább csak kedden tesztelek, mert bele fogok már őrülni ebbe. :) Hátha később volt peteérésem...úgyhogy még reménykedek.
Emi
Sziasztok!
Tényleg nem jó eddig a statisztikák,de hátha a hónap végi emberkék beerősítenek :)!
Viszont Nekem jó hírem van :).Szerdán mértem utoljára a hőmet és akkor 36,4 volt így feladtam ezt a hónapot...erre ma reggel kíváncsiságból megmértem a hőmet és 36,8 volt úgyhogy valamikor a 3 napban megvolt a pém :).Még szerencse,hogy csütörtök kivételével minden nap együtt voltunk a Papával.De így nagy valószínűséggel nem fogok márciusban pozit tesztelni majd csak áprilisban.Április 5-én gondoltam tesztelni ha addig nem jön meg.Az mától számítva 14 nap:).Most már biztos mérem minden nap.
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!