Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok, hogy pozit...

Kíváncsi vagyok, hogy pozit fogsz-e tesztelni március végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én márc 21-22-re nem várom. Ha van kedvetek írjatok, hogy hol tartatok, mi újság, tesztek stb. Március végén összeszámolnám, hogy X gyermekre váróból hány pozi tesztes lett kismami lett, és ki tudja lehet te is benne leszel :) De ne csak akkor gyere ha már pozi a teszted, úgy nem lesz a felmérés jó :) Nem hiszek nagyon a szerencsében, de legyen ez egy szerencsehozó "gyik". Elvileg legtöbben azért megteszünk mindent, hogy baba legyen, így érdekelnének a számok :) Na meg, ha van kérdés meg is beszélhetjük! Ha jöttök, akkor egy nevet (nem kell a valódit, ha nem akarod), írd meg azért, könnyű legyen utána megnézni és összeszámolni. Én Bedit voltam :)

2014. márc. 11. 16:32
 241/279 A kérdező kommentje:
HorváthNIkoletta, drukk hogy pozi legyen!!
2014. márc. 21. 18:46
 242/279 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Most teszteltem, sajnos még mindig negatív. De még mindig van 2 napom nemvártig, ha kibírom, akkor kedden tesztelek egyet megint. Ha nem bírom ki, akkor hétfőn. Remélem az már halvány pozi lesz. Most is olyan hànyingerem van, napról napra erősödik a hányinger. Nem értem, hogy akkor miért nem mutat semmit a teszt. :(

Emi

2014. márc. 22. 05:57
 243/279 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 2 nappal nemvárt előtt full negatívat teszteltem! Valszeg megjön...:( Syl
2014. márc. 22. 07:51
 244/279 anonim ***** válasza:

Sajnos a mai teszt is negatív. Már 4 napja késik.

Most már várom, hogy megjöjjön.

MaryAnn

2014. márc. 22. 08:43
 245/279 anonim ***** válasza:
és meg is jött. MaryAnn
2014. márc. 22. 12:25
 246/279 anonim ***** válasza:
két 30 napos ciklus után, most a 26.napra megjött :( Bianka
2014. márc. 22. 13:34
 247/279 HorváthNikoletta ***** válasza:

sziasztok tegnap teszteltem délután negatívat sajna meg ma reggel is de nem jött meg és nem tudom most mi van

segítsetek jövöhéten megyek orvoshoz

2014. márc. 23. 07:20
 248/279 A kérdező kommentje:

Hát nem nagyon nyomjuk fel a statisztikát lányok.

Azért hajrá többiek! :)

Nekem is megjött tegnap.

2014. márc. 23. 08:17
 249/279 anonim ***** válasza:

Ma reggel is teszteltem, negatív. Tüneteim változatlanok. Holnapra nem várom, szerintem inkább csak kedden tesztelek, mert bele fogok már őrülni ebbe. :) Hátha később volt peteérésem...úgyhogy még reménykedek.

Emi

2014. márc. 23. 09:36
 250/279 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tényleg nem jó eddig a statisztikák,de hátha a hónap végi emberkék beerősítenek :)!

Viszont Nekem jó hírem van :).Szerdán mértem utoljára a hőmet és akkor 36,4 volt így feladtam ezt a hónapot...erre ma reggel kíváncsiságból megmértem a hőmet és 36,8 volt úgyhogy valamikor a 3 napban megvolt a pém :).Még szerencse,hogy csütörtök kivételével minden nap együtt voltunk a Papával.De így nagy valószínűséggel nem fogok márciusban pozit tesztelni majd csak áprilisban.Április 5-én gondoltam tesztelni ha addig nem jön meg.Az mától számítva 14 nap:).Most már biztos mérem minden nap.

Niki

2014. márc. 23. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!