Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closti mellett kinek születtek...

Closti mellett kinek születtek ikrei?

Figyelt kérdés

Érdekelne még az is, hogy hány hónap, milyen adagban adott kezelés után sikerült a baba?

/Nincs pé-m, így Provera után Clostit kel szednem, majd tüszőrepi és figyelés UH-al és Utro... Érdekelnek az esélyek. Tavalyi vetélés után 5 hónapja nem jön a baba. --> Ezeket csak megjegyzésként írom... :)/

2014. márc. 5. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
2.hónapban lettem terhes, már nem emlékszem, hogy szedtem. 15 évesek múltak az ikreim.
2014. márc. 5. 20:17
 2/7 A kérdező kommentje:

:) 2 baba egyszerre... Hmmm. Inkább kettő egyszerre mint egy sem, de ha lehetne választani nem szeretnék nagyon ikereket.

Köszi a gyors válaszod! :)

Nekem napi 2*1-et kell majd szednem 5 napig.

2014. márc. 5. 20:23
 3/7 Velcz Csaba ***** válasza:
100%

Szia nekünk tavaly márciusban angyalbabánk lett sajnos. Clostilbety-t írtak fel 3*1 a menses 3 napától 5 napon keresztül . Oktobetől próbálkozhatunk és most ikreket várunk elenleg 8.hetesek a babók :-) Mikor kiderült úton vannak a babák azonnal szigorú fekvésre ítéltek és ezeket kell szednem : elevit 1x, 3*2 magneb6 ,és ultrogensztan hüvelykapszula 2*2 .Nekünk úgy sikerült mivel 31 naposak a ciklusaim nem tudtuk mikor van pé,ezért a menses első napától számítva a 11-13-15...kétnaponta 1x kellett együtt lennünk a köv menses első napáig.

Remélem a mi példánk add egy kicsi felvidulást ,ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok mert én is keresztül mentem azon amin te. üdv és sok sikert :-) Edina

2014. márc. 5. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Én szedtem 3honapig majd 3honap szünet,es ujra.A második kúra utan sikerült akkor(5napig 1x) es 2petezsakom volt.vegul 2babam szuletett aki most 1eves.nekem volt peteeresem en csak ra segítsenek kaptam.sok sikert!
2014. márc. 5. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy babám szuletett,bocsánat
2014. márc. 5. 21:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ mindenkinek! :)

Nagyon jó olvasni, hogy azért több sikerrel alkalmazható ez a gyógyi és tényleg elég gyakorinak tűnik a iker terhesség is. :) Nah, meg azért nem ijednénk, nehezebb lenne, de a boldogság is dupla akkora, vagy még nagyobb lehetne. :)

Első baba, aki 10 hetesen hagyott itt bennünket, spontán módo, két havi próbálkozás után sikerült, remélem ez a "kis" segítség az orvosomtól meghozza amire annyira vágyunk a férjemmel. :) Nagyon bízom benne, hogy így lesz!

Figyelték nektek a tüszőérést UH-al is?

2014. márc. 5. 21:29
 7/7 Velcz Csaba ***** válasza:
Nekem nem figyelték !
2014. márc. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!