Closti mellett kinek születtek ikrei?
Érdekelne még az is, hogy hány hónap, milyen adagban adott kezelés után sikerült a baba?
/Nincs pé-m, így Provera után Clostit kel szednem, majd tüszőrepi és figyelés UH-al és Utro... Érdekelnek az esélyek. Tavalyi vetélés után 5 hónapja nem jön a baba. --> Ezeket csak megjegyzésként írom... :)/
:) 2 baba egyszerre... Hmmm. Inkább kettő egyszerre mint egy sem, de ha lehetne választani nem szeretnék nagyon ikereket.
Köszi a gyors válaszod! :)
Nekem napi 2*1-et kell majd szednem 5 napig.
Szia nekünk tavaly márciusban angyalbabánk lett sajnos. Clostilbety-t írtak fel 3*1 a menses 3 napától 5 napon keresztül . Oktobetől próbálkozhatunk és most ikreket várunk elenleg 8.hetesek a babók :-) Mikor kiderült úton vannak a babák azonnal szigorú fekvésre ítéltek és ezeket kell szednem : elevit 1x, 3*2 magneb6 ,és ultrogensztan hüvelykapszula 2*2 .Nekünk úgy sikerült mivel 31 naposak a ciklusaim nem tudtuk mikor van pé,ezért a menses első napától számítva a 11-13-15...kétnaponta 1x kellett együtt lennünk a köv menses első napáig.
Remélem a mi példánk add egy kicsi felvidulást ,ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok mert én is keresztül mentem azon amin te. üdv és sok sikert :-) Edina
Köszi a választ mindenkinek! :)
Nagyon jó olvasni, hogy azért több sikerrel alkalmazható ez a gyógyi és tényleg elég gyakorinak tűnik a iker terhesség is. :) Nah, meg azért nem ijednénk, nehezebb lenne, de a boldogság is dupla akkora, vagy még nagyobb lehetne. :)
Első baba, aki 10 hetesen hagyott itt bennünket, spontán módo, két havi próbálkozás után sikerült, remélem ez a "kis" segítség az orvosomtól meghozza amire annyira vágyunk a férjemmel. :) Nagyon bízom benne, hogy így lesz!
Figyelték nektek a tüszőérést UH-al is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!