Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Annyi ilyen kérdés van, de...

Annyi ilyen kérdés van, de nekem is megnéznétek? Clearblue.

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 4. 16:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Szia én ezen sajnos csak 1 csíkot látok :(

Mikorra nem várod ?

2014. márc. 4. 16:53
 2/24 anonim ***** válasza:
Negativ.
2014. márc. 4. 16:55
 3/24 anonim ***** válasza:
nagyon halványan látok másodikat
2014. márc. 4. 16:55
 4/24 A kérdező kommentje:

sziasztok.összevissza jön meg.teszek fel még egy képet vagy kettőt, szétszedtem a műanyagot.

[link]

2014. márc. 4. 17:03
 5/24 A kérdező kommentje:
2014. márc. 4. 17:03
 6/24 anonim ***** válasza:
Hat akkor kaprazik a szemed ha latsz masikat! Sajnos ez egy eros nnegativ de nincs semmi veszve par nap mulva tesztelj!
2014. márc. 4. 17:04
 7/24 anonim ***** válasza:
szia. hát én láttam egy pillanatra egy csík töredéket...de...nem akarlak elkeseríteni, nekem is volt egyszer ilyen. mikor teszteltem és a vizeletbe tartottam akkor is láttam a csíkot és utána is. nagyon halvány volt, de a hugom is látta, és kék volt és több napig látszódott mert elraktam "emlékbe", előtte soha nem volt semmilyen csíkos...más nap megjött. lehet volt nekem is valami ahogy neked is kezdődik, de magamon kívül itt az oldalon volt még egy csajszi aki ilyen tesztel jött...tehát csinálj másikat.
2014. márc. 4. 17:19
 8/24 anonim ***** válasza:
Negatívnak látom
2014. márc. 4. 17:27
 9/24 anonim ***** válasza:

Én is negativnak látom. Mikorra nem várod?

Nekem 3 nappal a nem várt előtt mutatta csak ki észrevehető halvány 2. csik a babát, ugyan ez a márkájú terhességi teszt.

Csinálj még egy tesytet nem várt napján is, hátha :)

Drukkolok!

8hKm

2014. márc. 4. 17:49
 10/24 A kérdező kommentje:
5 nap kb úgy kalkulálom és megjön.én ha ránagyítok látszik vmi, de szerintem csak káprázik a szemem:) utolsó gratulálok a babához:)
2014. márc. 4. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!