Mit tudunk róla? One step-el teszteltem ma 7 h-kor, holnapra nem várom.8-kor lett rajta egy szemmel jól látható, de haloványka 2. csík.
Még sosem láttam ilyet, főleg, hogy le is tudtam fényképezni. Viszont mostanra a csík eltűnt, ahogy megszáradt. Ki érti ezt?
Az lenne a kérdésem, hogy valaki járt-e így, ahogyan én?
Szia!
Volt már egy pár ilyen élményem...valószínű szellemcsík.Bár ahogy irtad le tudtad fényképezni, ez fura.Szerintem Csinálj holnap reggel egy másik tesztet.
Drukkolok!
Természetesen holnap is teszelek, ahogyan már jó pár napja :)
Csak azt tartom furcsának,hogy később is jött ki, de mégsem maradt rajta túl sokáig...
(jah nem azt kérdeztem,hogy terhes vagyok-e... azt nem tőletek kérdezném, hanem az orvosomtól :D)
Sajnos nem volt időm szórakozni, hogy jobb minőségű legyen, mert sietnem kellett...
de azért látszik, és ami a lényeg, hogy még sosem sikerült szellem képet elkapni géppel!
Én látok ott valami halvány 2. csíkot! Nekem anno a clearblue-ról tűnt el a + jel, pedig elég egyértelmű, hogy terhes vagyok! :-))10 percen túl nem szabad leolvasni az eredményt. Ha te ezt 10 percen belül le tudtad fényképezni, akkor sztem lesz ott baba! Szorítok neked, hogy így legyen! Légyszi írd meg a holnapi teszt eredményét is! Nem akarsz esetleg Gabriellel tesztelni, az elég biztos eredményt szokott adni!
35 hetes km.
A teszt azt írja,hogy 30 percen túl nem szabad. Nos ez 1 órával utána készült. Nem baj, holnap kiderül, amikor is megjön vagy nem... Lehet, hogy veszek vmi más tesztet is, de eléggé be vagyok korlátozva...
Köszi a válaszokat!!!
Nekem pont ilyen volt az első tesztem. Az is One Step volt, 10-es érzékenységű. Két nappal később újra teszteltem, akkor már egyértelmű volt a második csík, igaz, még akkor is halvány. Ezen annyira felbuzdultam, hogy egy hétig minden reggel teszteltem. :-) Egyre erősödött. [link]
Ne add fel!
Nem szeretnélek elszomorítani, de én is így jártam ezzel a teszttel.Időn túl nekem is megjelent halványan a második csík, le is fényképeztem. De ahogy száradt a teszt úgy eltűnt róla a csík is. Másnapi tesztem is ilyen lett, de aztán megjött. Nagyon rosszul érintett, mert már azt hittem sikerült.
Szerintem, ha pozitív a teszt, akkor a csík nem szabad eltűnjön később, az sokáig látszani fog.
De ez az én esetem, remélem Te szerencsésebb vagy.
Sok sikert a babához! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!