Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tudunk róla? One step-el...

Mit tudunk róla? One step-el teszteltem ma 7 h-kor, holnapra nem várom.8-kor lett rajta egy szemmel jól látható, de haloványka 2. csík.

Figyelt kérdés

Még sosem láttam ilyet, főleg, hogy le is tudtam fényképezni. Viszont mostanra a csík eltűnt, ahogy megszáradt. Ki érti ezt?

Az lenne a kérdésem, hogy valaki járt-e így, ahogyan én?

2009. dec. 11. 10:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Volt már egy pár ilyen élményem...valószínű szellemcsík.Bár ahogy irtad le tudtad fényképezni, ez fura.Szerintem Csinálj holnap reggel egy másik tesztet.

Drukkolok!

2009. dec. 11. 10:48
 2/14 anonim ***** válasza:
Járt és vegyél egy másikat mert szerintem nem vagy terhes,de biztos ami biztos alapon nézd meg újra.
2009. dec. 11. 10:48
 3/14 anonim ***** válasza:
Tedd fel a képet.Rózsaszín lett a csík?
2009. dec. 11. 10:55
 4/14 A kérdező kommentje:

Természetesen holnap is teszelek, ahogyan már jó pár napja :)

Csak azt tartom furcsának,hogy később is jött ki, de mégsem maradt rajta túl sokáig...

(jah nem azt kérdeztem,hogy terhes vagyok-e... azt nem tőletek kérdezném, hanem az orvosomtól :D)

2009. dec. 11. 11:01
 5/14 A kérdező kommentje:

Sajnos nem volt időm szórakozni, hogy jobb minőségű legyen, mert sietnem kellett...

de azért látszik, és ami a lényeg, hogy még sosem sikerült szellem képet elkapni géppel!

[link]

2009. dec. 11. 11:03
 6/14 anonim ***** válasza:

Én látok ott valami halvány 2. csíkot! Nekem anno a clearblue-ról tűnt el a + jel, pedig elég egyértelmű, hogy terhes vagyok! :-))10 percen túl nem szabad leolvasni az eredményt. Ha te ezt 10 percen belül le tudtad fényképezni, akkor sztem lesz ott baba! Szorítok neked, hogy így legyen! Légyszi írd meg a holnapi teszt eredményét is! Nem akarsz esetleg Gabriellel tesztelni, az elég biztos eredményt szokott adni!

35 hetes km.

2009. dec. 11. 11:25
 7/14 A kérdező kommentje:

A teszt azt írja,hogy 30 percen túl nem szabad. Nos ez 1 órával utána készült. Nem baj, holnap kiderül, amikor is megjön vagy nem... Lehet, hogy veszek vmi más tesztet is, de eléggé be vagyok korlátozva...

Köszi a válaszokat!!!

2009. dec. 11. 11:34
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem pont ilyen volt az első tesztem. Az is One Step volt, 10-es érzékenységű. Két nappal később újra teszteltem, akkor már egyértelmű volt a második csík, igaz, még akkor is halvány. Ezen annyira felbuzdultam, hogy egy hétig minden reggel teszteltem. :-) Egyre erősödött. [link]

Ne add fel!

2009. dec. 11. 11:39
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem szeretnélek elszomorítani, de én is így jártam ezzel a teszttel.Időn túl nekem is megjelent halványan a második csík, le is fényképeztem. De ahogy száradt a teszt úgy eltűnt róla a csík is. Másnapi tesztem is ilyen lett, de aztán megjött. Nagyon rosszul érintett, mert már azt hittem sikerült.

Szerintem, ha pozitív a teszt, akkor a csík nem szabad eltűnjön később, az sokáig látszani fog.

De ez az én esetem, remélem Te szerencsésebb vagy.

Sok sikert a babához! :)

2009. dec. 11. 12:21
 10/14 anonim ***** válasza:
En a menzim 1 napjan olyan halvany volt szinte nem is latszodott,2 nap mulva meg mindig halvany de mar kiveheto,es hogy biztos legyek benne 1 het mulva meg 1et csinaltam ielott dokihoz mentem az meg szinte kiugrott ugy megerosodott,Ugyhogy gratula a babahoz.
2009. dec. 11. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!