Pár napja vettem észre elötejem van . Páromal kb 2hete voltunk együtt de pharmatexel védekeztem terhes lehetek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 15:01
1/7 anonim válasza:
Második babámat várom, pharmatex baba, ha nagyon nem szeretnétek babát nem ajánlatos ezt használni, sokan lesznek terhesek mellette.
2/7 anonim válasza:
Ha esetleg terhes is lennél, az előtej még igen korai lenne, két héttel az aktus után.
3/7 A kérdező kommentje:
Decemberbe volt egy abortuszom lehet még azért van elötejem ? vagy akkor mért van ?
2014. febr. 23. 15:17
4/7 anonim válasza:
Nem lehet esetleg hormonprobléma? Ha két héttel ezelőtti aktusból baba is fogant, az előtej szerintem nagyon korai lenne. Ellenben hormonprobléma is okozhat ilyen tünetet.
5/7 anonim válasza:
Előtejem terhesen volt, de már a végefelé úgy a 7-8. hónap körül.
6/7 anonim válasza:
Gratulálok! Most volt abortuszod, és még mindig nem tudsz rendesen védekezni? Nem pharmatexel kéne...
7/7 anonim válasza:
Itt írnak kérdéseket és orvos válaszol, nem biztos, hogy terhesség az oka
De ha tényleg nem akarsz gyereket válassz biztonságosabb fogamzásgátlót. Tudom 100% nincs, de azért a pharmatexnél biztos van megbízhatóbb pl gumi, fogamzásgátló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!