2 és fél héttel aktus után: terhességi tünetek?
E hónap 6-án egy kalandos este után sikerült szexuális kapcsolatot létesítenem, "védekezés" pedig nem igazán volt, azaz csak annyi hogy nem bennem ment el a férfiú. Sürgősségi fogamzásgátlásra nem volt lehetőségem (külföldön voltam, stb.) Így azóta eltelt kb két és fél hét és pont a 14. napon fogott el minden fura érzés: iszonyatos szédülés (fekve is), váltakozó étvágy,hőemelkedés érzete (a testhőm 35.5-36.5 között mozgott, de közben a fejem égett), fáradtság, puffadás, és szinte folyamatosan "érzem" a méhem, tehát fájdogál vagy kellemetlen érzést ad, de nem igazán hasonlít a mensi előttire. A menszeszem 26-27-ére várható, és legutóbb 31-én volt.
Az a bizonyos 14. nap elviselhetetlen volt azóta enyhültek a tünetek, de a szédülésen kívül minden megmaradt enyhébb formában. Lehet már ilyen korán érezni vmit? A teszttel mikor próbálkozzak? Várom a mensimet, de ha terhes lennék nagy dilemmában lennék. 23/L
Nem valoszinu a terhes tunet, de lehetsz terhes.
Csinalj tesztet, de 27.-e elott felesleges.
Nem értem az előző válaszolót. Simán tesztelhetsz. Ha a balesetes nap 6.-a és netán akkor volt peteérésed, ami kétséges, akkor már kb. pont most mutathatná ki a teszt, hogy terhes vagy, vagy sem.
Hacsak nem igazi túlélőek a férfi spermái, akkor 6-án való szex (7. ciklusnap) valószínűleg nem hordozott komoly esélyt arra, hogy babás légy.
Én tesztelnék, egy esetleges korai peteérés miatt, hogy ne idegeljem magam.
Az érzésekről meg annyit, hogy 3 évig, míg nem próbálkoztam PMS tüneteim se voltak, most, hogy ismét babát szeretnék ennyi év távlatában, minden tünetem megvolt az első próbálkozós hónapban és elég durván, ennek ellenére ma megjött. Eszméletlen az emberi agy. Szerintem tesztelj!
Köszönöm szeditke31! Ez most nagyon megnyugtatott, igaz ezeket a lehetőségeket már én is számításba vettem, hiszen, éppen akkorra csengett le menstruációm, csak nem lehetett mibe beágyazódjon a petesejt ha volt egyáltalán... viszont nem igazán tudom megállapítani minden esetben, hogy mikor van peteérésem, mivel a ciklusaim is hol ilyenek hol olyanok...
Mindenesetre akkor úgy néz ki, hogy holnap veszek egy tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!