Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez mitől van/volt?

Szerintetek ez mitől van/volt?

Figyelt kérdés

Mára nem vártam.ez volt itt a tegnapi kérdésem : http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Arról van szó hogy tegnap este elmentünk bulizni és mikor elmentem mosdóba akkor a tisztaságimon elöször csak egy halvány rózsaszin ''válladék volt '' bocsi a kifejezésért. És utána meg már azt vettem rajta észre hogy nagyon halványan és alig barnázok.De ez az éjjel folyamán el is mult. Nálam ijen még sosem volt.ha barnáztam akkor rá pár orára jött a mensi is. Vagy esetleg Clostitol van? Vagy létezik hogy beágyazódás volt? mi a véleményetek?

2014. febr. 22. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha tegnap pozit teszteltél, akkor beágyazódás kilőve, mert akkor már rég beágyazódott. A helyedben elmennék dokihoz, mert terhesség alatt semmi rózsaszín/piros színű váladék nem normáslis.
2014. febr. 22. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:
*normális
2014. febr. 22. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha halvànyan is de làtszik a vonal a teszten,az pozitivat jelent,csak mèg koràn teszteltèl,ezèrt nem mutatja erösen.

Vannak akiknek az elsö mensijeegjön terhessèg alatt,de nem olyan erösen.Voszont jelenthet rosszat is,bàr ha màr beàgyazodôtt,akkor a vetèlès nem barnàzàssal jàr,hanem erös vèrzèssel,ès görccsel.

Mindenkèpp menny el dokihoz!Mivel hètvège van,èn biztos csinàlnèk mèg egy tesztet,mert nem birnàm ki!

Remèlem minden ok! :)

2014. febr. 22. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Tegnap olvasgattam teherbeeséssel kapcsolatos fórumokat, tapasztalatokat, és azt szűrtem le, hogy számomra meglepő módon sok ember maszatol, barnázik a terhesség elején, amikor meg kellene jönnie.

Én tuti, ha felmerülne bennem, hogy terhes vagyok, és elkezdek maszatolni, barnázni, akkor rohannék dokihoz.

2014. febr. 22. 14:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!