Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

kb 15 perce csináltam ezt a tesztet és élőben mintha egy nagyon halvány 2.is ott lenne...de lehet hogy csak én ''látom'' annyira szeretném már :=( 25 ös X epil . holnapra nem várom.Mikor teszteljek ujra?

[link]

2014. febr. 21. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
A kép minősége nagyon rossz, nem látszik szinte semmi belőle, ezáltal negatívnak mondom. De most komolyan, miért kell ilyen korán tesztelni ? Elhiszem, hogy vágysz és tudni akarod, de jobb így, hogy te magad sem vagy biztos az eredményben? Nem hiszem. Ha kimarad 1-2 nappal a mensid tesztelj megint, addig felesleges. Ha ezt nem tudod kivárni akkor terhesség alatt a 9 hónapot hogyan fogod? Ott minden csupa aggódás.
2014. febr. 21. 20:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Mintha valami lenne ott...élesebb képet tudnál csinálni róla?
2014. febr. 21. 20:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Én látom:)
2014. febr. 21. 20:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Kedves első. Miért vagy ennyire cinikus? Miért válaszolsz ha valami nem tetszik? Egyáltalán nem hiszem hogy korán teszteltem nemvárt elötti napon ! másnak már elötte 4 nappal kimutatja a teszt csak azért csináltam hogy hátha már nálam is látszik valami.szégyelheted magadat...
2014. febr. 21. 20:27
 5/12 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudok ettől jobb képet csinálni..Élőben nagyon halványan mintha látszana..vagy csak beképzelem magamnak.Neharagudj első ha megbántottalak csak nem kellene leszurni..hidd el kapok eleget az élettől nem kellenének még rá az epés megjegyzéseid . de semmi gond biztossan csak én reagáltam túl.
2014. febr. 21. 20:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz az epés megjegyzésekkel kedves kérdező, nem teszteltél hamar, és én is látom a halvány 2. csíkot... :)

Bízom benne, hogy sikerült! :)

Sok sikert!

2014. febr. 21. 20:45
 7/12 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a "látókhoz" :) Én is látok ott halvány csíkot. Szerintem vasárnap tesztelj újra! És írd meg az eredményt:)

Szorítok:)

2014. febr. 21. 21:18
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Mindenképp megirom! Szép estét nektek.Puszi
2014. febr. 21. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:
pozi
2014. febr. 21. 23:39
 10/12 A kérdező kommentje:
sziasztok lányok alig várom a holnapot hogy ujra teszteljek remélem nem fog megjönni.Képzeljétek most sokkalta jobban lehet látni a 2.csikot élöben.annyira örülök hogy végre nem hiszem azt hogy beképzelem mert hiszen tényleg van ott valami.
2014. febr. 22. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!