Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Februárban?

Ki nem várja Februárban?

Figyelt kérdés
Ismét... új hónap, új remények! :)
2014. jan. 23. 16:06
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem várom,habár még csak most jött meg és peteérésem is később lesz :)Amúgy február 21. a következő mensim ideje elméletileg....

2014. jan. 23. 17:13
 2/31 anonim ***** válasza:

Én 13.-ára nem várom. :) Szeptember óta próbálkozunk. Most elkezdtem szedni a folsavat és az E vitamint, valamint cickafarkfű teát iszom peteérésig, utána meg palástfüvet. Tegnap óta mensi szerűen görcsölgettem, meg szurkálódik a petefészkemnél. Ez a ciklusom 8.-ik napja, így elég fura. Lehet hamarabb lesz ovulációm. Ti mióta próbálkoztok? Milyen praktikákat próbáltok bevetni? :)

A.

2014. jan. 23. 17:29
 3/31 anonim ***** válasza:
Én 3.-ára nem várom. Már volt peteérésem egy hete kb. Most valamiért azt érzem sikerült! Eddig sosem éreztem ilyet. Száraz vagyok mint a sivatag, ilyen se volt még. De alig bírok várni, hogy végre tesztelhessek. Azt viszont csak 5-én csinálok ha nem jön meg! :)
2014. jan. 23. 18:52
 4/31 anonim ***** válasza:
Szia! Én február 1re nm várom! Remélem h most sikerült :) egy hónapja szedem a premens.
2014. jan. 23. 19:52
 5/31 anonim ***** válasza:

Sziasztok!,

feb. 5re nem varom, mar kellett volna legyen peteeresem, de nem tudom miert most is ugy gorcsolok, szerintem csak az agyambol jon.

E.

2014. jan. 23. 21:09
 6/31 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Február 18-19-re nem várom, jövő hét elejére számoltam az ovulációt, remélem úgy is lesz. 19-én lesz a szülinapom, ez lenne a legszebb, legjobb, legnagyobb ajándék! :D Mindenkinek sok sikert!!!! :)

Andi

2014. jan. 24. 19:04
 7/31 anonim ***** válasza:

Kicsit elírtam a dolgokat, el vagyok varázsolva :D Szóval én 11-ére nem várom, de attól még a legjobb szülinap lenne :D Hajrá mindenkinek!!! :D :D

Andi

2014. jan. 24. 19:52
 8/31 A kérdező kommentje:

Mivel augusztus óta én hozom létre a csoportokat gondoltam, nem hagyom abba:)

Most mi szüneteltetjük a dolgot, mivel építkezésben vagyunk.... Szóval nekem várat magára. Ha meg becsúszna véletlenül akkor is nagyon boldog lennék :)))

Sok sikert Nektek!

2014. jan. 25. 15:18
 9/31 anonim ***** válasza:
8 as vagyok. Tegnap óta szét akar durranni a cicim, olyan érzésem van mint akinek meg akar jönni, pedig írtam is, hogy csak 3-àn esedékes. Ez jó jel ugye?
2014. jan. 25. 21:12
 10/31 anonim ***** válasza:

Igen, jó jel. :-) Negy a drukk!

Nekem meg tegnap volt ovum, hamarabb mint naptàr szerint kellett volna.Elvileg nekem 13 körül lenne esedékes. Lehet a cickafarfű tea tényleg hatàsos, nagyon bizakodom. Elvileg most az együttlétek is akkor voltak mikor kell. Na mindegy, 2 hét és kiderül... Mindenkinek szorítok!

Ja! Kedves kérdező! Első babàm úgy jött össze, hogy nem is szàmítottunk rà. Több mint fél év próbàlkozàs utàn lemondtunk róla egy ideig. Építkezés, új munkahely stb... Erre egyetlen egyszer nem figyeltünk oda és megfogant. :-)

2014. jan. 26. 06:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!