Ez a teszt szerintetek pozitív?
2014. jan. 22. 16:34
3/23 anonim válasza:
Nagyon halványan talán mintha látnék 2. csíkot, de nagyon
kell meresztenem a szemem. Ez számomra még kérdéses, 2 nap múlva csinálnék másik tesztet.
4/23 anonim válasza:
Ha nagyon rázoomolok akkor én is látok vmit. 2 nap múlva tesztelj megint. Drukkolok! :)
5/23 anonim válasza:
Nekem szurkenek tunik. Ez csak szaradadi csik.
6/23 anonim válasza:
Szerintem is csak száradási csík, de ha nem jön meg, 2 nap múlva próbáld újra, hátha. Drukkolok!
7/23 anonim válasza:
Nagyon halvány csíkot mintha làtnék, de ha újra tesztelsz majd 1-2 nap múlva akkor erősebben kell látszania ha tehes vagy. :) Drukkolok!
8/23 anonim válasza:
Nem szeretnélek elszomorítani de nekem többször is volt ilyen tesztem és nem voltam terhes:( De drukkolok hogy neked ne így legyen!! Majd írdd meg hogy milett!!:)
10/23 anonim válasza:
Akkor lesz pozitiv, mikor nem kell a szemedet mereszteni, es kerdest feltenni, hog az e. Sajnos en sem latok masodik csikot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!