Egy tized esés nem nagy szám, ugye? Tegnap 37,1 ma 37 hétvégére (nagyon) nemvárom
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 09:18
1/17 anonim válasza:
Nem gond, ettől még nyugodtan lehetsz babás:-) Drukk!
2/17 anonim válasza:
Szia. Én tegnepra nem vártam és nem is jött eddig. Van valami tüneted?
3/17 A kérdező kommentje:
hát igazából én az összes tünetet képes vagyok produkálni terhesség nélkül is:D szóval én már nem is adok ezekre:
cici leszakad (főleg a bimbó ég és érzékeny)
állandóan éhes vagyok,
állandóan aludnék
nem kívánom a sexet
méhszájam fent, tegnap még középen vont
megjön érzés, petefészek szurka
hát így nézek most ki. és reménykedem, bár sokszor mondják, hogy ilyen korán a tünet csak pszcihés mert még nem lehet érezni semmit. szóval nem tudom...
2009. dec. 1. 10:26
4/17 A kérdező kommentje:
és nálad tünet?
2009. dec. 1. 10:26
6/17 A kérdező kommentje:
hétvégén tesztelek, ha addig nem jön meg...
most rendeltem 10-es One Step-et
direkt hétvégére kértem:D
2009. dec. 1. 18:22
7/17 anonim válasza:
Nálam eddig nem volt semmi tünet.De ma már fájnak a cicik szerintem mensi lesz,akkor szokott így fájni.
9/17 A kérdező kommentje:
hát még tegnap negatív volt, de még mindig 37-37,1 a hőm reggel
reménykedem, szerdán tesztelek legközelebb!
és Nálatok??
2009. dec. 7. 06:36
10/17 A kérdező kommentje:
hát van egy kis megjön érzés, de nem erős szerencsére. és inkább feszít nem is görcsöl. ittam magnézium pezsitabit, azt olvastam az egyáltalán nem árt, ugye??
2009. dec. 7. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!