Most már csak 2 évet lehet együtt lenni a babókkal?!
El vagytok varázsolva... Miért löki ki a gyerekét az, aki nem tud vele otthon maradni 3 éves koráig?
És van, ahol nem elég apu fizetése... Bemmmm. Ha anyunak vissza kell mennie dolgozni, akkor nem mindegy?
De magyarázzátok el légyszi, hogy miért jó 3 éves korig otthon lenni a gyerekkel? Tényleg érdekel, mert szerintem 3 év hosszú idő.
Hosszú idő valóban, de tapasztalatból mondom, hogy a 3 éves kor vízválasztó. Előtte látni a pici gyerekeken, hogy nem jó szívvel maradnak mással, a szüleiken, esetleg nagyszüleiken kívül, hiszen ők még csak bennük bíznak, ők az egyetlenek akikre számíthatnak, és 3 éves kor előtt nemigen fogják még fel, hogy a dadus néni is vigyáz rájuk. 3 éves kor körül jön el az idő arra, hogy a kicsi gyerek önként, megértve a dolgokat, szívesen megy közösségbe.
És te hiába tudod, hogy biztonságban van a 2 éves gyereked, ha ő ezt nem tudja! Örökre nyomot hagy benne, az biztos.
Az apuka meg tegyen meg mindent azért, hogy ellássa a családját, persze nem luxus körülményekről beszélek, de azt a 3 évet mondhatni kutya kötelessége biztosítani, hogy a pici az anyjával lehessen.
Könnyen beszélsz erről az apuka témáról, úgy látom.:)
A többiben pedig nem értek egyet, én voltam bölcsis, nyilván 3 éves korom előtt, de nincs rossz emlékem, sőt, semmilyen sem, az oviról viszont már van. Bár én lehet, ilyen gyogyó vagyok és másképp működöm.:)
Nem könnyen beszélek, mert a férjem is sokat dolgozott, de szívesen, a családjáért, a gyerekeiért. És én is dolgoztam azért, amíg kicsik voltak, esténként, itthonról.
Nem azt mondtam, hogy rossz emlékei lesznek, mert azt 3 éves kor előtt elég nehéz szerezni, hanem a lelke sérül, és lehet, hogy te se tudod magadról, de elképzelhető, hogy néhány problémád gyökere is onnan ered.
Mindjárt gondoltam...:D
Remélem komolyan gondoltad a soarid, mert viccnek durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!