Jónás naptár? Fontos?
van egy linkem: www.astro.com
van ehhez egy segítség: www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1152522358.61.ppt
de nekem így se megy. nem jön be a naptáras verzió sehogyan sem, csak a 12hónapos kör alakzat. hogyan kell ezt kezelni? már nagyon kíváncsi vagyok rá!
Szia!
Ügyes vagy,megtaláltad az oldalt és ahogy látom sikerül is használni.
Na,ahol a kis piros függőleges vonalkát látod,az maga a Jónás napod.Elötte látod a vísszintes vonalkát,úgy 3 napot fed le minden hónapban.Ezeken a napokon kell akciózni,mert a függőleges Jónás napon már NEM!
Szabály:minden Jónás nap elött 3 napig kell összebújni.
A piros pontocskák a lehetséges mensik idejét jelölik a szürkék a lehetséges ovulációkat,de ezekkel ne foglalkozz,azok nem igazán vannak jó helyen.
Ahol látsz pici hím vagy nőnem szimbólumot,azoknál a hónapoknál,olyan nemű gyermek fogantatása várható.Ahol nem látsz ilyen szimbólumokat,ott bármilyen nemű baba sikerülhet.
Remélem tudtam segíteni:)) :))
Sok sikert!
Megint ÉN!
Látom neked más színűek a pöttyök,nos akkor szürke pötty=mensit jelöl
sárga pötty=ovulációt
de mint írtam,nincs jelentősége,semmi közük a Jónás napjaidhoz.Csak valamit behúz a rendszer,úgy mint a Ciklus.Hu-n.
NEM NEM NEM!!!!!
A sárga pötty az ovut jelöli,és bizony Jónás naptár szerint esik ovuláció mensi végére is!!!!
Pont ezért nem hisznek benne sokan,mert mensi utolsó napján "nincs" ovuláció,mensi közben "nincs" ovuláció...sokak szerint.
Pedíg ennek pont ez a lényege,nem csak akkor ovulálsz amikor középidő van hanem van egy plusz ovu nap is a ciklusban!!!
Pl ha mensi alatt írja a Jónás napot,akkor is tessék szeretkezni,85% os az esély a megtermékenyülésre!
Középidőben csak 15-20% az esély.
Nekem mindkét gyermekemnél bevált,nem középidőben lettem terhes egyikkel sem hanem Jónás napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!