Aki ismeri, alkalmazza, le tudná nekem írni az Aviva-torna lényegét, menetét, gyakorlatsorait, bármit? Elsősorban meddőségi célból. Gondolom rajtam kívül sokaknak segítene, ha olvashatnánk, gyakorolhatnánk.
Köszi, megkerestem - bár még nem a kérdezőt - és a válaszként adott oldal már nem létezik.
Úgyhogy várom továbbra is a tapasztalatokat, segítséget.
Szia.A aviva torna lètezik könyvben ès itt elolvashatod a lènyegèt. [link]
Szerintem nagyon nehèz csak a könyvbôl tornàzni ,nekem nem is ment.Ha van lehetôsèged tanfolyamon elsajàtítani a mozdulatokat akkor valòszínüleg lehet otthon a könyvbôl is tornàzni.Itt írt egy kedves hölgy ,hogy szívesen elküldi az avivàt csak írni kell neki. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
én most az arwen tornàt csinàlom ami szintèn meddôsèg ellen jò ès van dvd -je is . Nekem szemèly szerint jobban tetszik ès a dvd-re a torna is könnyen megy.
[link] itt olvashatsz ròla ès a dvd-t is meglehet rendelni.
Esetleg, ha priviben elküldenéd nekem a tiédet.
Előzőnek köszönöm a sok linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!