Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem sikerült a párommal...

Nem sikerült a párommal együtt lenni ovu napján, csak másnap este. Lehet belőle valami? Kedden lesz két hete.

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 15:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hogy tudnánk erre válaszolni? Vagy igen, vagy nem.
2013. szept. 15. 15:20
 2/13 A kérdező kommentje:

Pl.: Érdekelne, hogy járt már valaki így?

.......

2013. szept. 15. 17:16
 3/13 anonim ***** válasza:
36%
Hogy járt már valaki? Hogy nem voltak együtt ovu napján? Igen, sokan és vagy terhesek lettek, vagy nem. Ez egy értelmetlen kérdés. Nem tüneteket írsz, csak azt, hogy mikor nem voltatok együtt. Két hét alatt még nem is történt szinte semmi.
2013. szept. 15. 18:22
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Kedves Kérdező! Az érdekelne, hogy miből állapítottad meg az ovu napját? Teszt, hőmérőzés vagy érezted? Ha teszt, akkor az nagyon csalós, vagyis nekem nem vált be. Nekem mindig rá 1-2 napra volt ovus tünetem. A hőmérőzésnél is mikor behúzza, simán eltolódhat 1nappal. Szóval lehet, hogy később volt ovud. Meg ha volt is aznap, az is kérdés, hogy mikor, mert a petesejt azért életképes egy darabig így aztán még el is csíphettétek. Nem biztatni akarlak, de nem is lehurrogni. Azt akarom csak írni, hogy persze, hogy van esélyed. Ha neked most ez a kérdés jár a fejedben, akkor jogod van feltenni és akinek ez idióta kérdés az ne válaszoljon! Nekem ez a véleményem! Mindenkinek más kérdés jár az eszében és más a fontos...
2013. szept. 15. 20:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Kedves utólsó!! Az ovu jeleit megérzem, bár eddig teszteltem is kevés sikerrel.23.án délután kezdődött az erős has szurka amit éreztem még másnap este is..Renénykedem, hogy nem csusztam le róla...:)
2013. szept. 16. 07:23
 6/13 anonim ***** válasza:
22%
Ha még érezted, akkor az azt jelenti, hogy még feszített és nem repedt meg. Akkor csak másnap éjszaka vagy hajnalban lehetett, ha akkor már nem érezted. Szerintem jó lesz így! :)
2013. szept. 16. 18:33
 7/13 anonim válasza:
Sikerült? :)
2013. szept. 18. 10:09
 8/13 A kérdező kommentje:
Igazából még nem csináltam tesztet( terhességit.). Nem érzek semmi tünetet, vagy még nem is kell érezni? Mikor teszteljek? :)
2013. szept. 18. 11:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Mikor voltatok együtt? Legkorábban 14 nap múlva mutatja ki a teszt.
2013. szept. 19. 12:37
 10/13 A kérdező kommentje:
3.án volt ovum, de csak 4.én este voltunk együtt a párommal. Kicsit fáj a hasam, menzesz érzésem van.. :( Lehet, hogy nem sikerült a baba..
2013. szept. 19. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!