Ki nem várja októberben?
Figyelt kérdés
Új hónap, új remények, új izgalom.2013. szept. 15. 11:25
1/107 anonim válasza:
Én nem fogom vàrni...habàr még csak ciklus 4. napjàn jàrok, peteérés előtt.. Te?
2/107 anonim válasza:
Nekem hamarosan peteérés :) Én sem fogom várni. 2. baba lenne, remélem hamar összejön. Az első 2. próbálkozásra jött össze.
3/107 anonim válasza:
Én nagyon nem várom. Elsõ baba lenne és két hónapja probálkozunk már.
4/107 anonim válasza:
Na, végül megjött. :( Remélem, hogy "ki nem várja novemberben?" kérdést már nem fogsz kiírni :)
Barbi
5/107 A kérdező kommentje:
Barbi én is remélem, hogy már arra nem lesz szükség.
Nekem ma reggel jött meg szintén :( Úgyhogy újabb hónap újabb remények. Csak olyan ingadozó a ciklusom:( Bár sejtettem, hogy mindösszesen 1 együttlétből nem lesz most ebből baba......
2013. szept. 15. 16:37
6/107 anonim válasza:
Sn is itt vagyok,a barnazgato.....Jol irtatok uj honap,uj remeny es remeljuk uj elet es semmi masik topik....
7/107 anonim válasza:
sziasztok lyányok! én szept. 30ra nem várom.12. és 13. napon szex,, aztán ma párom elment külföldre, szerdán jön meg, az már a 16. nap lesz, nem késő??? 31 napos volt az előző ciklusom. Viszont szerda este doki, talán lát valami érett petesejtet. 15. sikertelen hónapunk lesz:(
8/107 anonim válasza:
október elejére nem várom, sokadik hónapunk
9/107 anonim válasza:
Üdv Mndenkinek!
Nekem 23-án lesz ovum és októberben remélem már pozitívat tesztelek.
MM
10/107 A kérdező kommentje:
7-es
Nem késő, legyetek együtt ahogy jól esik:) Hátha egy spontán peteérés besegít ;)
2013. szept. 16. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!