Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek nincs elegetek abból,...

Nektek nincs elegetek abból, hogy rengetegen a nullára vállalnak gyereket (akár egyet akár 4-et), nektek meg nem sikerül?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, nem azokra gondolok akik szűkösen is de megtudnak élni, hanem ahol a magukat vagy a meglévő gyereket sem tudják eltartani és mégis bevállalják az újabb gyereket, mert persze nekik sikerül.

Mi mindent meg tudnánk adni a babánknak mégsem akar jönni. Rossz látni, hogy néhány gyerek milyen rossz anyagi körülmények között él,pont ma láttam, hogy egy kb 2 év körüli gyerek ült a pici baba lábán a babakocsiban majd megszakadt a szíven a picuriért.

2013. szept. 13. 13:23
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Akkor a Te eseted sokkal borzalmasabb, mint az enyém. És hogy érzed képes leszel még egyszer belevágni? Nekem ez a második vetélésem volt és úgy érzem kell egy kis idő amíg újra meg merem próbálni. Pedig nekem nagyon picik voltak, egy 16 hetessel már előre tervezi az ember következő évtizedeket. Borzalmasan sajnálom. a sógornőd meg egy....
2013. szept. 13. 15:07
 32/51 anonim ***** válasza:

Hat.. Biztattak, hogy jovoheten kontroll... Majd ott kiderul, hogy kitartott-e mellettem...

Nem tudom, hogy mikor de egyszer biztos, ha ez most rosszul alakul...

Iden akkor nyaralunk egy hatalmasat a babapenzbol meg amit mar gyujtogetek a masodik terhesseg ota! Keresek valami szep helyet harmunknak, es jovore ujjult erovel lehet elkezdeni...

A masodik mar mocorgott, ugyhogy lehet igy jobb ha mar nincs velem... Ilyen koran legyen vege!

2013. szept. 13. 15:15
 33/51 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok, hogy ne legyen gond és, hogy, hogy ne nyaralni menjetek a pénzből :)
2013. szept. 13. 15:29
 34/51 anonim ***** válasza:

14-es szégyelld magad! És még te beszélj együttérzésről!

Kérdező, tiszta szívből kívánom, hogy mihamarabb gyógyuljanak be a lelki sebeid és sikerüljön a pici!

2013. szept. 13. 15:34
 35/51 anonim ***** válasza:
*beszélj = beszélsz
2013. szept. 13. 15:35
 36/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2013. szept. 13. 15:45
 37/51 anonim ***** válasza:

Koszonom :)

Legyen igazad... Meg van 4 napom feszengeni, es akkor minden eldol...

2013. szept. 13. 15:50
 38/51 anonim ***** válasza:

Elkuldtem kozben!

:)

Ne busulj, fel a fejjel! Ti mikor kezditek vagyis kezdhetitek ujra a probalkozast?

2013. szept. 13. 15:53
 39/51 A kérdező kommentje:
Elvileg 3 hónap,de szerintem többet fogunk várni. ugye majd megírod az eredményt,akár priviben is?
2013. szept. 13. 16:05
 40/51 anonim ***** válasza:

Megirom persze :)

Most volt a vetelesed?

En a 2013at kihagyom... Ez egy undorito ev volt...

Januarban Ocsem korhazba kerult tornaorarol , Februarban terhes lettem, marciusban Fiamnak volt egy kisebb beavatkozasa, aprilisban a pamnal leukemiat diagnosztizaltak majusban kiderult, hogy nem tarthatjuk meg a babat, juniusban Paromnak reflux de olyan hogy az etel mikor lefekudt nem maradt a gyomraban, majdnem megfulladt... Juliusban ismet varandos lettem, augusztusban kiderult a Fiamrol hogy tulhallo es a terapia 80ezer tolunk 100 km napi 2 alkalom egy reggel egy este, mindennap feljartunk a ketkez alapitvanyhoz... Ujjabb 80. Edesanyamnak a meheben talaltak daganatot...

Most szeptember van... Varom az ehavi adagot...

2013. szept. 13. 16:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!