Nektek nincs elegetek abból, hogy rengetegen a nullára vállalnak gyereket (akár egyet akár 4-et), nektek meg nem sikerül?
Ne értsetek félre, nem azokra gondolok akik szűkösen is de megtudnak élni, hanem ahol a magukat vagy a meglévő gyereket sem tudják eltartani és mégis bevállalják az újabb gyereket, mert persze nekik sikerül.
Mi mindent meg tudnánk adni a babánknak mégsem akar jönni. Rossz látni, hogy néhány gyerek milyen rossz anyagi körülmények között él,pont ma láttam, hogy egy kb 2 év körüli gyerek ült a pici baba lábán a babakocsiban majd megszakadt a szíven a picuriért.
Hat.. Biztattak, hogy jovoheten kontroll... Majd ott kiderul, hogy kitartott-e mellettem...
Nem tudom, hogy mikor de egyszer biztos, ha ez most rosszul alakul...
Iden akkor nyaralunk egy hatalmasat a babapenzbol meg amit mar gyujtogetek a masodik terhesseg ota! Keresek valami szep helyet harmunknak, es jovore ujjult erovel lehet elkezdeni...
A masodik mar mocorgott, ugyhogy lehet igy jobb ha mar nincs velem... Ilyen koran legyen vege!
14-es szégyelld magad! És még te beszélj együttérzésről!
Kérdező, tiszta szívből kívánom, hogy mihamarabb gyógyuljanak be a lelki sebeid és sikerüljön a pici!
Koszonom :)
Legyen igazad... Meg van 4 napom feszengeni, es akkor minden eldol...
Elkuldtem kozben!
:)
Ne busulj, fel a fejjel! Ti mikor kezditek vagyis kezdhetitek ujra a probalkozast?
Megirom persze :)
Most volt a vetelesed?
En a 2013at kihagyom... Ez egy undorito ev volt...
Januarban Ocsem korhazba kerult tornaorarol , Februarban terhes lettem, marciusban Fiamnak volt egy kisebb beavatkozasa, aprilisban a pamnal leukemiat diagnosztizaltak majusban kiderult, hogy nem tarthatjuk meg a babat, juniusban Paromnak reflux de olyan hogy az etel mikor lefekudt nem maradt a gyomraban, majdnem megfulladt... Juliusban ismet varandos lettem, augusztusban kiderult a Fiamrol hogy tulhallo es a terapia 80ezer tolunk 100 km napi 2 alkalom egy reggel egy este, mindennap feljartunk a ketkez alapitvanyhoz... Ujjabb 80. Edesanyamnak a meheben talaltak daganatot...
Most szeptember van... Varom az ehavi adagot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!