Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » FSH: 32 LH :22 lehetek még...

FSH: 32 LH :22 lehetek még terhes ilyen eredmények mellet?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha ingadoznak az értékeid akkor igen.

Ha állandó akkor kevés az esély sajnos.

Nekem volt az FSH-m 40, majd a következő hónapban 2,98.

Az orvosom azt mondta, hogy azonnal meddőségi központba kell mennem, mert ameddig nem áll be egy magas szintre addig van esélyem, hogy elkapunk egy jó hónapot.

Azt tudod, hogy mit jelent a magas FSH ugye?

2009. okt. 29. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, figyeled-e még a válaszokat, de nekem elsőre 22 FSH-t néztek, szedek azóta cinket, B és C vitamint, és ginseng royal jelly kapszulát, kevés alkohol és kevés koffein (már amikor bírom :)), akupunktúra, PAP IMI kezelés és aviva torna. Nekem 12-re lement, ami már nem vészes. És ami nagyon fontos: olyan dokit keress, aki nem azt mondja, hogy magának 1% esélye van lombikkal is. Ha negatív a dokid, dr. Kulin Sándort tudom neked ajánlani Bp-en.
2009. nov. 14. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!