Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lekötés visszaállítás után...

Lekötés visszaállítás után sikerült már valakinek teherbe esnie?

Figyelt kérdés
Másfél hete szültem császárral,a kisbabám sajnos meghalt.Akkor viszont lekötöttek,mert én kértem.Rettenetessen megbántam már a döntésemet.Pontossan nem tudom melyik módszerrel csinálták,mert álítólag ennek is többféle variációja van.Arra lennék kiváncsi hogy van e olyan nő,aki kérte hogy műtéti úton állítsák vissza a petevezetéket,és utána sikeressen teherbe is esett.És hogy még esetleg mennyi idő az amig érdemes ill lehet ezt a helyreállító műtétet kérni?Fizetni kellene érte?Tudom hogy hülyének néznek majd,de a fájdalom nagyobb most mint az hogy melyik orvos mit gondol rólam.
2009. okt. 29. 10:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyenkor lombik jöhet szóba, de azt ilyen esetben ki kell fizetni!
2009. okt. 29. 11:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nem akarok fájó sebeket szaggatni de a szülés előtt már tudták a dokik,hogy baj lehet? Mert ha viszont a szülés alatt már tudható volt a szomorú tény fennállt ez a lehetőség, hogy elveszítitek a babát a doki nem köthetett volna el. Ez etikátlan volt a dokitól. A barátnőm is sajnos hasonló képen járt és hiába kérte a meddővé tételt és altatásban császározták és mivel nem tudták megmenteni a babát nem végezték el a mütét ezen részét. De tudom javasolni a Szt János Kh Meddőségi centrumát Hátha tudnak érdemileg segíteni. Amúgy én két hónapja szültem hála az égnek rendben volt minden és ébren voltam a műtét alatt és hiába volt papírom az elkötésre megkérdezett engem is és kiküldte a nővért a férjemhez és öt is megkérdezte és miután ő is igent mondott és csak akkor csinálta meg. Ha a férjem nemet mondott volna pláne ha baj is lett volna. Szóval nem érterm az orvosodat miért tette.

2009. okt. 31. 12:26
 3/11 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom ami veled történt,de mostár csak lombikkal lehet babád!az meg soksok hormon amitől hullhat a hajad stb, meg stimulációval jár!de megéri őszintén sajnálom. menyi ids volt?
2009. okt. 31. 17:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos csak 24 hetes.70dkg-al született.
2009. okt. 31. 20:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Akkor miért csináltattad meg?? Így nem sok esélye volt! Ne haragudj, hogy megkérdeztem! Van már gyermeked?
2009. nov. 1. 15:21
 6/11 anonim ***** válasza:
visza állitani nem sok esély van rá, sok esetben nem lehetséges!!!!!!!!!inkább lombikolj mint hogy ujra megműtesd magad ami nem is bisztos hogy sikerül:(De lombikkal van esély!
2009. nov. 1. 16:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Van egy 17 éves lányom,és egy 14 éves fiam.Az az igazság hogy eldöntöttem leköttetem magam,meg is volt a papír.De mikor ez történt,magam voltam,és az az igazság hogy olyan gyorsan történt mindent mert veszélyben voltunk mindketten,hogy szerintem én már akkor nem voltam teljessen önmagam ha érted mire gondolok.Szóval kértem a műtét elött ezt,de én nem is gondoltam arra hogy a baba nem marad meg.Talán ha az orvos még a műtét alatt elmondja hogy a babának nagyon minimális az esélye,és biztos hogy akarom e ezek után is,akkor nem igy döntök.De ott szerintem nem is voltam teljessen észnél,kába voltam,és sírtam,zaklatott voltam végig.A dokik meg csak suttogtak.Szóval ezért történt igazából meg.
2009. nov. 1. 20:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Nagyon sajnállak! Hibás volt a doki, nagyon! Szerintem lombikra el kéne menned, segítene a lelkeden, remélem anyagilag megengetheted magadnak!
2009. nov. 1. 21:20
 9/11 anonim ***** válasza:
de legalább van 2 gyereked,. ne aggódj lombikkal lehet!
2009. nov. 3. 15:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Őszinte részvétem a pici miatt! :( Lombikkal nagy esélyeid vannak! Visszakötés után tényleg nem sokaknak sikerül. Dühös vagyok az orvosodra, hogy nem tájékoztatott megfelelően és emiatt végül elkötöttek. Remélem hamarosan egészséges babának adsz életet! Nagyon, de nagyon szurkolok!
2010. febr. 5. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!