Olyankor mi van ha?
sziasztok!
Nos... 18. Napon voltunk egyutt 19.en volt ovum, es Kedden (28 nap) kellett volna meg jonnie, de azota se semmi es jele sincs. Terhessegi teszt kedden negativ volt. Ma kivancsisagbol csinaltam egy ovu tesztet nagyon halvanyan latszik a controll csik de a teszt csikot viszont mintha filccel rajzoltam volna ra...
Semmi terhestunetem nincs...se hasszurkalas Se mellfajdalom, se hanyinger (na jo az van, de mint kiderult rossz a szemem es attol is lehet...) csak iszonyat almossag jon ram...
Koszi :)
De en meg mindig nem merem elhinni... :)
Majd ma hivom a dokim, hogy a heten mindenkepp lessen ram vagy talan rank...
Hogy van egy 2 milis valakim (vagy netalán valamim...) tesztelnem kell minden reggel ha csík gyengül gáz van, ha marad vagy erősödik jók vagyunk...
És úgy néz ki jók vagyunk :D (kopp-kopp) eddig minden tesztem ugyanolyan erősségű...
Hétfőn ha gondolom kontroll (nem gondolom mert csak idegeskednék, hogyha az sztk-s gépen nem látunk semmit) úgyhogy majd magánba megyek 3.án :)
Szorítok magunkért :)
Szorítok hogy minden rendben legyen!
Majd megírod mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!