Mondja már el nekem valaki, hogy miért nem akkor vagytok együtt a párotokkal ha jólesik? Miért kell belőni a "pontos" időt?
Szerintem ez meg egy rosszindulatú, kötekedő kérdés. Nyilván nem vagy abban a helyzetben, mint itt sok nő, akik akár éveket is küzdenek a gyerekért. Az együttlét jó, ha akkor van, amikor a párok spontán kívánják egymást, de aki gyereket akar, és mondjuk nem is mindig van PÉ-je, még jó, hogy figyel arra, hogy ne szalasszák el, ha esetleg pont pozitívat mutat az ovulációs teszt. PCoS/IR-es nőknél, meg igenis kell nézni a hőt, nem csak azért, hogy pontosítsák az együttléteket, hanem hogy látszódjon a ciklus, a peteérés, ezzel is lehet célzottabban kezelni. Pl, nem biztos, hogy rögtön gyógyszeres kezelést fog alkalmazni a doki, ha látszódik minden hónapban PÉ, hanem mondjuk elsőre elég a diéta, sport is.
Egyébként meg ezer indoka lehet erre egy párnak, és azt gondolom, ehhez senkinek semmi köze hozzá, főleg egy olyan rosszindulatú nőnek, mint neked, akinek elsőre összejött, és azt sem tudja, mi fán terem a keserűség, amit ilyenkor mások átélhetnek.
Ne haragudj, de tényleg buta vagy.
Azért a legtöbb esetben nem az kezd el rögtön hőt mérni, meg ovu teszttel "szarakodni", akinek minden rendben van.
Szerintem az itt lévők sem javasolják egy egészséges nőnek, hogy amint gyereket akar, szerezzen be tesztet, mérje a hőjét és akkor szexeljen.
Ez a tipp akkor szokott jönni, mikor nem sikerül a baba.
Ha te is vártál volna mondjuk több évet egy gyerekre, vagy netalántán fél évente lenne vérzésed, lehet te is elkezdtél volna tesztelgetni.
Nagyon szűk a látóköröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!