Mozog, rugdos, nől a hasam szemmel láthatóan, pozitiv terhességi teszt, és a doki nem látja. Közölte bélmozgás, belgyógyászaton meg hogy nincs ilyen bélmozgás maga terhes és menjen fizetős magándokihoz mert magát férre kezelik az sztk-ba. Full nemértem és már hülynek érzem magam. Akárkinek mutatom közli ez baba! Szülésznő ismerősöm aki sajna messze lakik nem tud megvizsgálni de küldtem neki videót hogy mozog és képet és közölte látatlanba igy 20 hetesnek saccol. Két fiam van és mind kettőnél végig menstruáltam szülésig, most is megszokott jönni persze nem ugyan ugy. Nöl a hasam, hányok, szédülök, kivános vagyok. Szagokra brutál érzékeny, fáj a mellem.
Te sem látod az ultrahangon? Ha van két gyereked,akkor tudod már,hogy mit kell látni.Amikor megvizsgáltak ultrahanggal nem láttad a képen a babát? 20 hetesen már laikusnak is egyértelmű,hogy ott van "valami".
2013. aug. 11. 13:48
2/24 A kérdező kommentje:
nem mutatta felém az uh szóval én semmit nem nézhettem...és 1x végig huzta az uh de brutál gyorsan és ennyi volt a vizsgálat nem vagyok megelégedve a vizsgálattal....
2013. aug. 11. 13:50
3/24 anonim válasza:
Akkor válts orvost ez egyértelmű!
2013. aug. 11. 13:50
4/24 A kérdező kommentje:
Én 1 szóval nem állitom hogy 20 hetes lennék ,én csak azt érzem ezek nem bélmozgások..teljesen más érzés mikor a belem mozog és kutyorog hangot is ad...
a belem nem dudorodik ki és mikor oda teszem a kezem nem huz végig valamiét a tenyerembe...ha megsimogatom a hasam vissza mocorog,megbögdösöm azon a helyen vissza rug...és ezt akárkinek mutatom látja érzi...csak már hülyének érzem magam....amugy annó a két fiamat se látták ...negativ labor ,negativ minden majd két hét után kontrollra kellett mennem és a nagyfiam 11 hetes pocaklakó volt doki se értette...kisfiamat meg 5,5 hónbapos terhes voltam mikor teszt kimutatta addigra több uh volt meg genetikai...sőt képem is volt róla de a teszt alapján én nem voltam terhes :-)))))
ti mire gondolnátok a helyembe???
2013. aug. 11. 14:06
5/24 anonim válasza:
Menj le másik dokihoz. Ez nagyon hihetetlen történet, de ha igaz, nagyon buggyant dokinál járhattál. Legalább 14-16 hetes kell legyél, (vagy több).
2013. aug. 11. 14:14
6/24 anonim válasza:
Szerintem meg ilyen nincs. Te vagy álterhes vagy, és magadat csapod be, vagy minket. Létezhetetlen, hogy egy orvos ne lássa ultrahangon.
2013. aug. 11. 14:19
7/24 anonim válasza:
Mire gondolnék? Két gyerekes anyaként,aki már érzett magzatot mozogni,egy pozitív teszttel a kezemben és megnőtt hassal,nem lennék bizonytalan,hanem első dolgom lenne elmenni egy másik orvoshoz,aki hajlandó normális ultrahangos vizsgálatra és kérném,hogy láthassam én is az ultrahangos felvételt.Ha már mozog,akkor a 4-5. hónap környékén járhatsz,nincs hova várni,nem érsz rá.Kellenek a szokásos vizsgálatok,kell a kiskönyv stb.
2013. aug. 11. 14:21
8/24 A kérdező kommentje:
elösször is köszönöm a válaszokat...
picit rosszul esik hogy megvádolnak egyesek hogy hazug vagyok...
egyszerüen csak tanácstalan...
állterhes?? hát nem mert állterhességnél nincs magzat mozgás látható jele...és ezután már futottam egy kört,a másik nem terveztük most..szóval nem akartam babát igy ergó nem is képzelem be....ugy volt elvetem ha lehet még...de mivel mozog ezt már tuti nem fogják...
senkit nem akartam fárasztani a nyűgömmel...
és keresünk egy magándokit aki végre normálisan ellát....két fiam után nem gondolom magamról hogy hülye lennék...
2013. aug. 11. 15:22
9/24 anonim válasza:
Azért azt majd írd meg légyszi, hogy mi volt a magándokinál! Most már nagyon kíváncsi vagyok :)
2013. aug. 11. 15:53
10/24 anonim válasza:
Ez igazán fura. Nekem öt hetesen látták a petezsákot. Ha már tényleg rugdos, akkor már akkora, hogy a legrosszabb minőségű uh-n is látszódnia kell. Gyanúsítgatás nélkül, nekem is álterhesség jutott eszembe rögtön, ami produkálhat pozitív tesztet is. Azért is érdekes amit írsz, mert a terhességem elején csak pozitív tesztem volt, de baba sehol és engem méhen kívüli gyanúja miatt azonnal kórházba fektettek, míg öt hetesen meg nem jelent a petezsák. Őszintén szólva életemben nem gallottam még olyan nőről, aki hasonló cipőben járna. Azért drukkolok, hogy mindwn oké legyen:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!