Valahol olvastam, hogy terhességi tünet lehet az is, hogy lilás sötétebb színű lesz a szeméremajak? Vagy rosszul tudom?
Első vagyok:)
Nekem már az 5. héten elkezdett lilulni:)
Szia nekem is szeder szinű lila lett a párom mondta ennek jó pár honapja üdv és drukk 23 hetes km
És már lehet ilyen szinű ilyen csak a kismamiknak van..:-))majd irj mi lett.
Szia mit nem értesz?
Lila és görcsölsz mindtha meg akarna jönni?
Általában a kismamik döntő többsége érzi nagyon sokáig a mindjárt megjön érzést...
Én is sokszor éreztem de már nem tudom hanyadik hétig néha mikor meg kéne jönnie most is fáj a pocim.
23 hetes voltam.
Épp azt akartam írni mint az utolsó:)
Nézd...nekem előtte feszült a cicim,úgy fájt a hasam mintha megakarna jönni,hányingerem volt.ÉN is azthittem,hogy megfog jönni,mert előtte is mindig így éreztem magam, az ajkakat meg nem is figyelgettem,sőt őszintén,eszembe sem jutott barátnőm esete.Aztán poénból vettem egy tesztet,nem is akartam megcsinálni,mert rendesen védekeztünk,gondoltam félre rakom,hátha egyszer majd kell,hát annyira kellett,hogy egy szépen átbulizott este után,kicsit becsiccsentve megcsináltam:DAz eredmény reggel várt rám,ugráló kedves nyomában:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!