Most mi ez? Eddig gyógyszer mellett mindig rendesen mensiztem 5-6 napot, most meg csak 3-at volt meg, és ebből csak egy nap rendesen.
Figyelt kérdés
Terhesség vagy valami más,vagy véletlen?
Tavaly nyáron szültem,nem terveznénk babát.Lindinettét szedek,eddig nem volt gond.
Tapasztaltatok hasonlót?
2009. okt. 19. 14:42
1/3 anonim válasza:
Gyógyszer mellett nem jött meg rendesen?
lehet le kell cserélni a gyógyszert, előfordul az ilyen.
Menj el a nődokidhoz!
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,gyógyszer mellett,csak mert még így nem jártam.
És szerinted akkor most ha nem is jutok el egyből a dokihoz,akkor addig ne is szedjem a régi gyszert,míg nem kapok másikat,vagyis most inkább tartsak szünetet,amíg nem jutok el a dokihoz?
2009. okt. 19. 14:57
3/3 anonim válasza:
a vérzés mennyiségét, ill a ciklus hosszát sok minden befolyásolja. Én várnék még ezzel s cserével, főleg ha eddig nem okozott gondot.
Megfázás, stressz.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!