Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan vagyunk, akik júliusban...

Hányan vagyunk, akik júliusban belevágunk a babásodásba?

Figyelt kérdés
Egy vetélés után most úgy döntöttünk, hogy július lesz a mi hónapunk. Ha mégsem, akkor az augusztus, ha sem, akkor a szeptember és így tovább. De nagyon bízom a júliusban. Ki van még, aki hasonló cipőben jár?

2013. jún. 20. 11:36
 1/7 anonim válasza:
mi is így vagyunk bár már mi elkezdtük a múlt hóban :) tegnap kis véreset tapasztaltam lent pecsételösnek mondanám épphogy látszott avér de nem jött meg pedig tegnap kellett volna vagy ma de semmi... :) talán :) de nem reménykedem mert már volt 2 csalódásom nem hiszek többet a jeleknek tán mondhatnám így :( és fura h tegnap volt egy hete h együtt voltunk s vérzett is kicsit :) na mindegy majd ha nem jön meg tesztelek :) Drukkolok neked!!! :)
2013. jún. 20. 11:51
 2/7 A kérdező kommentje:

Én is drukkolok! :) Bár nem vagyok annyira tapasztalt, hogy tudjam, vagy sejtsem, hogy ezek a jelek utalhatnak-e terhességre, de a tesztek nem hazudnak, az fix :) Meg a női megérzések sem nagyon...

Én nemrég veszítettem el a babámat, nem tervezett baba volt, de annál inkább "felnyitotta a szemünket", hogy mi igenis akarunk babát. Életem legszebb 7 hete volt, amit velem töltött :) Úgyhogy remélem, hogy nálunk is összejön hamar a tesó, aki ezúttal marad is velünk :)

2013. jún. 20. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi két missed ab után, júliusban állunk neki baba projektnek! Remélem ezúttal sikerrel járunk. Szorítok mindenkinek!
2013. jún. 20. 13:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Nagyon remélem, hogy nálatok is összejön a várt baba júliusban. Azért is indítottam ezt a topikot, hogy egy kicsit erőt merítsünk egymásból, biztassuk egymást és lássunk szép, pozitív teszteket :) Nagyon bízom abban, hogy ez egy fantasztikus hónap lesz mindannyiunk életében :)
2013. jún. 20. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia ! Mi most áltunk neki, júniusba, sajnos áprilisba méhen kívülim volt, laparoszkópiával..de a doki szerint már újra lehet, így egyből próbálkozunk ! Most van az ovum...cselexünk, aztán várunk :)
2013. jún. 21. 13:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Nekem végre véget ért a várt "nemvárt", úgyhogy talán a házassági évfordulónk jó apropó lesz újabb babásodásra.

Utolsó! Köszi, hogy írtál! :) Akkor nálatok már nagyon aktuális a dolog. Júliusban várunk egy szép pozitív teszttel :)

2013. jún. 21. 15:08
 7/7 A kérdező kommentje:

Na, lányok! Hogy állunk? :)

Kedves 1. kérdező! Írtad, hogy aktuális a tesztelés. Mik a hírek? :)

2013. jún. 24. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!