Lehet olyan, hogy délután negatív egy teszt, de a reggeli teszt majd kimutatja?
Hol tart a ciklusod?Már késik?Hány napja?
A víz simán felhígíthatta, a reggeli vizelet biztosabb.
Akkor tisztázzuk:)most vagy a nemvárt előtt 1 héttel, és most volt rózsaszínes "vérezgetés" vagy az már egy hete volt, és mostanság nem várod?
Csak nem mindegy,mert ha még egy hét van a ciklus végéig, akkor még nagyobb az esély hogy megjön, illetve akkor nem fogja még a teszt holnap kimutatni.
De amúgy simán lehet hogy pozis lesz:)A sógornőm az első 3 hónapban menstruált, igaz nem erősen, de azért vérzett.Szóval lehet simán:)
értem...hát ha 2.án kéne megjönnie, akkor a teszt még nagy valószínűséggel -lesz holnap is...de ez nem azt jelenti, hogy meg fog jönni!Simán lehet, hogy azért barnázol, meg azért van rózsaszínes folyásod, mert beágyazódás van,vagy mert tudja a szervezeted hogy meg kéne jönnie.
Szerintem ne csinálj tesztet holnap, hanem majd csak 2-án vagy 3-án reggel.Vagyis csinálhatsz, csak tényleg nem valószínű hogy pozi lesz, és nem lenne jó ha elkeserednél:)
Én várnék a helyedben, és drukkolnék hogy ne jöjjön meg, de sajnos az is benne van a pakliban hogy megjön még...nekem 3szor is a nemvárt után 6 illetve 4 napra jött meg:(
Szóval szurkolok neked is, meg magamnak is:D
És azért majd írd meg mi lett,jó?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!