Hőmérőzök, és ma reggel nagyon meglepődtem, mivel peteérés után 12 nappal vagyok, és ilyenkor már csökkenni szokott a hőm (és barnázok).28-29 naposak a ciklusaim. Reménykedhetek babában?
2013. márc. 5. 06:38
1/62 A kérdező kommentje:
Bocsánat, még annyi, hogy régebbi görbét sajnos nem tudok csatolni, mert 4 hónapja feladtam a hőmérőzést, és ebben a hónapban kezdtem újra, szerintem azt már nem látnátok. Szokott lenni egy 37 fokos napom, de az mindig peteérés után 8-9. napon van.
2013. márc. 5. 06:54
2/62 anonim válasza:
hűűű, de szép! :) Drukkolok! :))))
3/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)) Rám is fér :) Eddig csak képről láttam pozitív tesztet :D
2013. márc. 5. 07:11
4/62 anonim válasza:
5/62 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen! Tényleg ugyanolyan a vége a Tiédnek is! :D Mintha vonalzót nyelt volna :)
2013. márc. 5. 08:16
6/62 anonim válasza:
4es vagyok! Nagyon megy a drukk! :D
7/62 anonim válasza:
Drukkolok, nagyon szép görbe!
De azért még ne éld bele magad nagyon, nekem az előző hónap ilyen volt, pont a 12.dpo-n ugrott fel 37-re, mint neked: [link]
Csak azért mutatom mert szerintem jobb szkeptikusnak lenni és aztán örülni, mintsem nagyot csalódni (tapasztalat). Mindenesetre nagyon drukkolok mert tényleg ígéretes!
9/62 anonim válasza:
Szép görbe, simán lehet gólyás :)
Majd írd meg, mi lett az eredmény.
10/62 A kérdező kommentje:
7-es! Köszi, hogy belinkelted, igazad van, nem szabad beleélni magam:) Ha nem jön meg, és marad a hőm, 2 nap múlva tesztelek:)
2013. márc. 5. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!