Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Kép lent!

Szerintetek? Kép lent!

Figyelt kérdés

Vasárnap(február 10) kellett volna megjönni a mensimnek.

Aznap csináltam(délután) a felső tesztet, nagyon halványan látszik még most is a második csík. Kedden reggel csináltam az alsót. Szerintetek elég, ha március elején jutok el orvoshoz? Köszönöm a segítséget! :) R-27

[link]

2013. febr. 13. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

Mi a kérdés?

Egyértelműen pozitív az alsó.

Itt ki tudod számolni hány hetes leszel március elején:

[link]

2013. febr. 13. 20:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) Az a kérdés, hogy elég, ha csak akkor megyek orvoshoz, addig nem?
2013. febr. 13. 20:41
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Nézd meg hány hetes leszel, és ha már elmúlsz 6 hetes, akkor igen. Bár nyilván el fogsz múlni, most kb. 4-5 hetes lehetsz, szóval ha nincs panaszod, és nem volt vetélés az előzményeidben, illetve nem szedsz olyan gyógyszert, ami esetleg veszélyeztetné a babát, akkor ráérsz majd akkor dokihoz menni. Na meg persze ha kibírod addig. :)
2013. febr. 13. 20:45
 4/10 A kérdező kommentje:

Jaj nagyon szépen köszönöm, hát szívem szerint most mennék. Hogy lássam, tudjam mi van, csak sajnos kis közösségben dolgozom és akkor mindenképp szabadságon leszek, így nem tudnák még meg a dolgot és 7 hetes pár napos leszek. Addig nem szeretnék szólni, míg nem biztos a dolog. Jaj ebben a hónapban semmi panaszom nem volt, az volt a furcsa. Csak a mellem fájt. Gyógyszert nem szedek.

Juj nem merem elhinni!!! :) :) :)

Köszönöm a segítséget!

2013. febr. 13. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Már az első teszt is pozitív volt :-D Gratulálok!!! :-)

Kezd el szedni a folsavat ezerrel (2x3mg/nap), a magnéziumot (ha lehet, ne MagneB6-ot, mert hízlal nagyon és a "sima" magnéziumban több a hatóanyag), és esetleg terhesvitamint, ha gondolod, de az nem muszáj, ha változatosan eszel. A folsav a legfontosabb, mindenképpen eszegesd!

Ha 7-8 hetesen mész el dokihoz, akkor már biztosan szépen fog látszani a baba, hallhatod a szívét is, és még időben vagy, hogy az első laborokat, meg egyéb vizsgálatokat megcsináld :-)

Olyan jó olvasni, hogy valaki örül a babájának!!!

Vigyázz magadra nagyon, és jó babázást! :-)

2013. febr. 13. 21:26
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jó tanácsokat. Hát ez volt az álmom, lehet ennek nem örülni, a fellegekben járok. :)

Ez a legszebb ajándék Valentinra, nekem is és a páromnak is/remélem :) /.

Mindenkinek szép napot! :)

2013. febr. 14. 05:15
 7/10 nyunnyu válasza:

Sziasztok!

Először is gratulálok a babóhoz :)

Én holnapra nem várom és a tegnap reggeli lily tesztem pont olyan lett, mint a Te elsőd. Viszont a ma reggeli halványodott :( Bízom benne, hogy csak hibás volt a teszt és nem jön meg holnap. Szerintetek?

2013. febr. 14. 10:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Először is gratulálok!

Én keddre nem vártam, szerdán reggel egyértelmű pozitívat teszteltem. Tegnap beszéltem a dokival és azt mondta, hogy ha nincsenek problémáim, akkor pont jó, ha március elején 6-7 hetesen megyek hozzá vizsgálatra. Addig is szedjem a folsavat és a vitamint. Szóval szerintem sincs gond azzal ha csak márc. elején jutsz el a dokihoz. És ahogy az előttem szólók is írták, akkorra már úgyis többet fogsz látni az ultrahangon. :)

Én egy picit izgulok mert volt 15 éve egy méhen kívüli ikerterhességem, úgyhogy megvan bennem a félsz. De az is igaz hogy van egy 14 éves egészséges nagylányom, akivel a terhesség alatt semmi - egyáltalán semmi - problémám nem volt. Ne izgulj, ne erőltesd meg magadat, egyél változatosan és szedd a vitaminokat - főleg ebben az influenzás időszakban!

Mégegyszer gratula!

Tényleg szép valentin napi ajándékunk lett!

üdv, "P."

2013. febr. 14. 12:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ. Első baba, eddig még nem voltam terhes.

5-ös gratulálok, és kívánom minen rendben menjen :)

4-es hát reméljük baba van a dologban, írd majd meg mizujs

Jaj nem tudom elhinni, hogy ez velem történik, nagyon jó érzés! :)

2013. febr. 14. 19:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat a 4-es az a 7-es, az 5-ös a 8-as. :)
2013. febr. 14. 19:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!