Ovulációs teszteket teszteltem, érdekel valakit?
Megosztom veletek, hátha érdekel valakit. 3 féle ovutesztet teszteltem, mert kíváncsi voltam van e valami különbség. Különösen a digitális érdekelt.
Tesztek: 1.Clearblue digitális ár:7 db=6.500huf 2.One Step /vatera/ár: 7db=560huf 3.Gabriel ár:7db=3.600huf
13 CN, pozitív : [link]
Szintén 13 cn /vaterás és Gabriel teljesen egyforma vonalak/:
14 CN pozitív: [link]
Összesítés/ a digitális eredményt mosoly jellel jelöltem: [link]
Egyértelműen látszik, hogy a vaterás és a Gabriel között semmi különbség nincs. A digitális annyiban jobb, hogy egyértelműen megmondja hogy pozi vagy nega. Nem kell találgatni.
Az is új volt nekem, hogy a 16 cn-kor kettőt csináltam, egyiket 18órakkor másikat 20 órakkor. Jelentős a különbség.
Remélem hasznos voltam. Babázást kívánok mindenkinek! :)
Légyszi ezt kifejtenéd bővebben:
Az is új volt nekem, hogy a 16 cn-kor kettőt csináltam, egyiket 18órakkor másikat 20 órakkor. Jelentős a különbség.
Köszönöm!
cn=ciklusnap
18 és 20 óra között 2 óra telt el, és jóval erősebb a 20 órai. Tehát érdemesebb később csinálni a tesztet.
Helo! Nekem linkelted ma a kérdésed :))
Na, akkor írom a kérdéseim:
1. Szóval akkor egy nap több ovu tesztet is érdemes csinálni? Pl. reggel 10-kor, du. 3-kor és este 7-8 között?
2. Írtad, hogy tudni kell, melyik csík az erősebb. Oké, hogy ránézek és látom melyik erős, de honnan tudom, hogy az ovut jelöli? Mondjuk a vaterás tesztel kapcsolatban.
3. Melyik nap érdemes elkezdenem ovu tesztet csinálni?
Előző hónapom pl. 37 napos volt, előtte 34 napos.
1,5 éves a lányom, előtte 28 naposak voltak. Mióta szültem, azóta ilyen "vándor cirkuszt" játszik a szervezetem, de nagy átlagban 34 naposak a ciklusaim.
Ma jött meg reggel, pedig 6-ra vártam. Sajnos terhes nem vagyok 3-ből 3 negatív. :(
Szóval nem egyszerű kitalálnom, hogy mikor van ovum. Ezért szeretnék tesztet venni. Hiába vezetgetem a görbém, nem értek hozzá. Én pl. semmi érdemlegeset nem tudok leolvasni róla, pedig már mindent elolvastam vele kapcsolatban.
4. Ugye az alapkérdésem (ami küldted a linket), az volt, hogy érzékeny vagy extra érzékeny ovu teszt a jobb?
Nos, akkor melyik is? Vagy ez is teljesen mindegy?
Azt hiszem így elsőre ennyi. Bocsi, hogy ilyen hül*eségeket kérdezek, de nekem a görbézés és minden teljesen új. A lányomnál semmi ilyesmire nem volt szükségem.
Köszönöm a válaszod :)
Szia! Bocsi most látom hogy írtál.
Sajnálom hogy megjött, ne add fel! Nekem is negák a tesztjeim...
Szóval napi 1x elég csinálni, este 8 kor a legjobb. A vaterás teszt tökéletes mint látod nem érdemes a gabrielt venni. Mondjuk a digi teszt szuper mert nem kell találgatni. De az drága. Vegyél vaterásat mert abbol vehetsz sokat es neked kell is mivel valtozo a ciklusod.
Erdemes ugy mensi utan 13. Naptol kezdeni es addig tesztelni amíg nem lesz pozi. Nézd meg a képeimet ott láthatod milyen csík a pozi. Remélem mindent leírtam, ha nem kérdezz bátran! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!