Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Szerintetek...

Terhes vagyok? Szerintetek mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nagyon furán jött meg a menstruációm, azután pedig nem múlt el a mellem "duzzadása", szinte egész nap hányingerem van, megváltozott a mellbimbóm, a mellem nőni kezdett. Elkezdtem hízni, és furcsa, de a körömlakk szagtól málna ehetnékem lett o.O Voltam nógyógyásznál 1 hónapja, és akkor még nem tudták megmondni h mi lehet. Mostmár szinte biztos vagyok benne, hogy terhes vagyok :) Mert a "tünetek alapján nem igazán lehet más. Csak egy gond van, hogy 17 éve vagyok. 18 évesen szülnék. Meg szeretném tartani a gyereket, de a szüleim nem engedik. nem tudom mit csinálhaték.
2013. jan. 23. 20:26
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
45%
szülj!
2013. jan. 23. 20:28
 2/49 anonim ***** válasza:
lefeküdtél valakivel???
2013. jan. 23. 20:28
 3/49 anonim ***** válasza:
100%
ez olyan baromság hogy valaki nem emlékszik, hogy kitől terhes vagy egyáltalán az-e...csak emlékszel hogy megb@szott-e valaki és használtál-e óvszert nem?:D
2013. jan. 23. 20:29
 4/49 anonim ***** válasza:
0%
szerintem tartsd meg. biztos cukker lesz:D
2013. jan. 23. 20:31
 5/49 anonim ***** válasza:
Eltudod tartani 18 éves koráig? Van kereseted, tudsz vele hol lakni?
2013. jan. 23. 20:36
 6/49 anonim ***** válasza:
73%
Miért nem csinálsz egy tesztet?
2013. jan. 23. 20:36
 7/49 A kérdező kommentje:
persze, h emkélszr rá :) nagyon szerelmes vagyok a barátomban :) és mind a ketten meg akarjuk tartani a babát, vagy legalább is megszülni, és ha olyan a helyzet, örökbe andni, de nem szeretnénk megölni egy életet. igaz, nem védekeztünk.. 30 mpig volt körül belül bennem, de nem ment el, valószínűleg az előváladék.
2013. jan. 23. 20:37
 8/49 anonim ***** válasza:
70%
Egyáltalán nem biztos, hoyg terhes vagy. Miért nem csinálsz tesztet.
2013. jan. 23. 20:39
 9/49 anonim ***** válasza:
0%
de a babszit tartsd meg!!! ha már össze hoztátok ne hagyjátok cserbe szegényt :( olyan aranyosak a babák
2013. jan. 23. 20:43
 10/49 anonim ***** válasza:
70%
A terhességi teszt már elég régóta bevett dolog a terhesség megállapítására. HASZNÁLD! És menj orvoshoz. Ha majd már biztos lesz a terhesség, akkor lehet filózni azon, hogy mi legyen.
2013. jan. 23. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!