Szerintetek pozitív a tesztem?
Figyelt kérdés
9. dpo-n csináltam, 10-es érzékenységűvel és 20 perc alatt jött ki a második csík (30 percig érvényes az eredmény). Biztosan nem száradási csík, mostanra más el is tűnt. Bizakodhatok? Tüneteim is vannak, mellfájdalom, nincs egyáltalán folyásom (az első gyerekemnél is ezek voltak).
Esetleg áttenné nekem valaki negatívba?
Előre is köszönöm!
2013. jan. 11. 12:22
4/21 anonim válasza:
látok rajta valamit...légy türelammel az enyém is ilyen volt mind a 3-rom teszt.
5-hkm
5/21 anonim válasza:
Írod, hogy már el is tűnt. De mi? A halványan látszódó csík? Csak mert én 13 hetes vagyok, de a legelső halvány tesztemen (szintén 10-es) még mindig látszik a halvány második csík.
7/21 anonim válasza:
Az en tesztem is ilyen volt pont! De az enyemen 2 csik volt! pozitiv, en ezen a teszten csak 1 csikot latok ami negativat mutat!
8/21 anonim válasza:
azt elfelejtettem irni, hogy masr szuljek kell, de az en tesztemen meg mindig erosen latszik a 2 csik!
9/21 A kérdező kommentje:
Igen, a halvány csík (szerintem látszik a fényképeken, még frissiben készült kora reggel) mostanra már teljesen eltűnt, ahogy megszáradt a teszt. A kontrollcsík látszik csak.
2013. jan. 11. 12:35
10/21 anonim válasza:
Csinalj meg 1 tesztet, az a biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!