Kire fog hasonlítani a babám? :-)
Ezt nem lehet megmondani. Sokszor halottam már ez az egy generáció kimarad dolgot és néha tényleg úgy érzem, hogy az ismerősöm gyerekei leginkább a nagyszülőkre hasonlítanak.
2013. jan. 4. 18:56
Hát, erre nem fogsz választ kapni. Nekem 15 hónapos a fiam, egyesek szerint tiszta apja, mások szerint tiszta anyja! :)Szerintem van belőle mindkettőnkből.
Hallottam olyat, hogy az első gyerek inkább az apjára hasonlít, de szerintem ez hülyeség, mert mi van, ha az anyának az első gyereke, de az apának a második?!?!
2013. jan. 4. 18:56
3/11 A kérdező kommentje:
Hú...:-)na ne!!!!:-)na jó, csak viccelek!Azért remélem valami lesz belőlünk is!
4/11 A kérdező kommentje:
Annak nagyon örülnék ha apukájára hasonlítani!Első baba lesz!
Szia! Én nem vagyok anyuka, de a testvéreimnek a gyerekeit látva, mindegyik a apjára hasonlít. A hugom két fia (egy apámtól) és a nővéremé ( negy apától :( ) két fia és két lánya szintén az apára hasonlít, magamból kiindulva én is apámra hasonlítok, vagy legalábbis az ő családjára. Lehet az oka hogy anyámnak a génjei nem túl erősek, és ezt a lányok ( testvéreim ) örökölték.
Nem tudom én nekem ez a tapasztalatom a közeli embereknek köszönhetően.
2013. jan. 4. 19:00
Szia! Igaz én még csak 32hetes terhes vagyok de leírom ami velünk történt:-) engem is foglalkoztatott a kérdés vidékiek vagyunk nővérem terhessége és az enyém közt egy hét a különbség pestre mentünk mi babakocsit venni ök 4D ultrahangra! Először mikor megláttuk a babájukat szembetűnő volt hogy tiszta testvérem kerek duci pofi kis pufok test! De ami utána jött bónusznak minket is megnézett a hölgy és el se hittük hogy az ultrahangon ennyire kivehető lesz de mintha a párom arcát láttam volna egymásra néztünk és csak nevettünk páromnak karakteres orra van ugyan olyan volt a babáé is:-) kíváncsian várjuk hogy ha megszületik is ennyire szembetűnő lesz a hasonlóság! Nővéremnek lánya lesz rá hasonlít nekünk fiúnk és az apukájara legalábbis az ultrahang szerint:-) remélem nem haragszol hogy ilyen hosszan írtam le és hogy nem is teljesen arra válaszoltam amit kérdeztél!
2013. jan. 4. 19:00
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Dehogy haragszom:-)köszönöm, hogy leírtad és egyben gratulálok olyan jó neked, hogy már láttad Őt!!!Igazából számomra is mindegy kire hasonlít - hiszen ő az én gyerekem lesz - csak foglalkoztat!:-)Boldog babavárást!
A postásra :D :D Bocsánat, ezt nem tudtam kihagyni. Írok rendes választ is.
Az én rokonaim azt mondják a kislányunkra, hogy pont úgy néz ki, mint én kislánykoromban, csak még szebb. Mások szerint nagyon apja lánya.
Kisfiunkkal ugyanez a helyzet, van akik szerint rám hasonlít teljesen, de még inkább az én apukámra. Viszont azt is megfigyeltük, hogy a párom húgának a kisfiával hasonlítanak EGYMÁSRA a legjobban. Azon az ágon ez egyébként is érdekes, mert a párom és az unokabátyja olyanok egymás mellett, mint az ikrek (az anyukáik testvérek). Én szeretek ezeken elmélkedni :).
2013. jan. 4. 19:09
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-)én is nagyon várom, milyen lesz vajon....volt már olyan, hogy álmodtam....volt már babám és csak néztem és néztem az arcát és éreztem hogy az enyém!Aztán felébredtem...na az elég rossz volt....:-(
2 kisfiunk van. az első a páromra és az anyukájára hasonlít nagyon, a második kisfiunk pedig rám és a nagypapámra.
2013. jan. 4. 19:13
Kapcsolódó kérdések: