Tudom hogy unjátok már, de akkor most van baba?
Tegnapra nem vártam, és nem is jött. Gondoltam csinálok ma egy tesztet, úgyis mindig van itthon. Azt hittem rosszul leszek mikor a clearblue plusz szinte azonnal plusz lett. Aztán gyorsan csináltam egy Gabrielt is, de azon meg szinte alig látszik a második csík, nem tudom eldönteni, hogy pozi vagy szellemcsík. Tudom mindenkinek elege van ezekből a kérdésekből, de két éve várok erre, remeg az egész testem az izgalomtól, és csak megerősítés kéne, hogy akkor most felébreszthetem-e a párom a jó hírrel.
Clearblue:
Gabriel:
nem kellett volna még ilyen korán csinálnod.. amikor kimarad 1 hét utána szokták,mert akkor biztos már.
amúgy 1 pozi,1 negatív. vegyél még 1 tesztet,mert ez 1-1.
a harmadik eldönti hogy negatív v pozitív:)
remélem baba van :)) sok szerencsét :D de amúgy várhatnál még 1-2 napot a harmadikkal.
mind a 2ö pozitiv ne hallgas az irigyekre:-)nekem a vaterás 25-ös szép 2 csikos lett a 11dpon a gabriell meg halvány tuti terhes vagy:)
3gyerekes és 5hetes terhes anyuka:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!