Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom hogy unjátok már, de...

Tudom hogy unjátok már, de akkor most van baba?

Figyelt kérdés

Tegnapra nem vártam, és nem is jött. Gondoltam csinálok ma egy tesztet, úgyis mindig van itthon. Azt hittem rosszul leszek mikor a clearblue plusz szinte azonnal plusz lett. Aztán gyorsan csináltam egy Gabrielt is, de azon meg szinte alig látszik a második csík, nem tudom eldönteni, hogy pozi vagy szellemcsík. Tudom mindenkinek elege van ezekből a kérdésekből, de két éve várok erre, remeg az egész testem az izgalomtól, és csak megerősítés kéne, hogy akkor most felébreszthetem-e a párom a jó hírrel.

Clearblue:

[link]

Gabriel:

[link]

2012. dec. 25. 09:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

nem kellett volna még ilyen korán csinálnod.. amikor kimarad 1 hét utána szokták,mert akkor biztos már.

amúgy 1 pozi,1 negatív. vegyél még 1 tesztet,mert ez 1-1.

a harmadik eldönti hogy negatív v pozitív:)

remélem baba van :)) sok szerencsét :D de amúgy várhatnál még 1-2 napot a harmadikkal.

2012. dec. 25. 10:12
 2/19 anonim ***** válasza:
31%
remélem terhes vagy,mert akkor már eggyel kevesebben fogják feltenni ezt a kérdést
2012. dec. 25. 10:14
 3/19 anonim ***** válasza:
Szia! Ha időn belül jött ki a csík, akkor elvileg pozitív, de azért óvatosan éld bele magad! Biztosat csak az orvos mondhat, hiába jönnek itt majd sokat a gratulációval! Nem akarom elvenni a kedved, de tudd, hogy ez nem 100%, csak ha már a doki is rámondta, illetve ha eltelt pár hét.
2012. dec. 25. 10:15
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Tudom, hogy korai volt, de két év után nem tudok várni. Csinálni fogok harmadikat is és muszáj várnom két napot mert most minden zárva van :)
2012. dec. 25. 10:16
 5/19 A kérdező kommentje:
Inkább az eltelt pár hétben bízok, Angliában élek és itt a 12. hét előtt nem nagyon foglalkoznak az emberrel.
2012. dec. 25. 10:17
 6/19 anonim ***** válasza:
27%

mind a 2ö pozitiv ne hallgas az irigyekre:-)nekem a vaterás 25-ös szép 2 csikos lett a 11dpon a gabriell meg halvány tuti terhes vagy:)

3gyerekes és 5hetes terhes anyuka:-)

2012. dec. 25. 10:38
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindjárt sírva fakadok és egyben rettegek, nehogy megjöjjön. Nincs különösebb tünetem, fáj a hasam, mintha bármelyik percben megjönne. Jajj nagyon remélem hogy nem fog.
2012. dec. 25. 10:39
 8/19 anonim ***** válasza:
ez egyértelmüen pozitiv mind kettő,gratulálok,babás vagy,szép karácsonyi ajándék,vigyázz nagyon magadra mert sajnos ilyen korai terhesség még könnyen elmehet,de ne parázz,minden rendben lesz!boldog ünnepeket kivánok
2012. dec. 25. 10:49
 9/19 A kérdező kommentje:
Két éve várunk erre, nagyon remélem, hogy velünk marad!
2012. dec. 25. 10:54
 10/19 anonim ***** válasza:
a Clearblue az egyértelmű pozitív, a Gabriel halvány de pozitív, gratulálok
2012. dec. 25. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!