A terhességi tesztek tényleg ennyire megbízhatatlanok?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt halvány pozitív,tegnap negatív ma megint halvány pozitív.hogy lehetséges ez?ugyanolyan fajta teszt.one step2012. dec. 13. 09:01
2/20 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
ez volt a tegnapelőtti kérdésem.
2012. dec. 13. 09:02
3/20 A kérdező kommentje:
mindjárt lefényképezem.és felteszem,de olyan mint a tegnapelőtti szinte,de majd mindjárt.
2012. dec. 13. 09:02
4/20 anonim válasza:
Ha nem egyértelműen pozitív, akkor negatív, ez rájuk is szokott lenni írva általában, de ez azért elég furcsa, hogy ennyire össze-vissza mutatja. Mostanában már a legolcsóbb tesztek is egyértelműen mutatják, hogy mi a helyzet. Szerintem próbálj ki egy másik fajtát.
6/20 anonim válasza:
Figyelj, ez sokkal erősebb pozitív, mint amit az előző kérdésedben 4x felraktál.
Tuti, hogy babás vagy :) Örülnél neki?
7/20 A kérdező kommentje:
igen persze örülnék,de tegnap miért volt negatív?,mondjuk én ilyen halvány teszteknek soha nem hittem:(most döntse el az ember,hogy jó a teszt vagy sem.
2012. dec. 13. 09:27
8/20 anonim válasza:
Ez pozitív!
Sokkal erősebb mint a tegnap előtti!
HA 2 nap múlva tesztelsz megint, az
9/20 anonim válasza:
Így van, sokkal erősebb. A negatív volt hibás. Ha továbbra is kételkedsz, vegyél másfajtát, ha nincs kedved csíkokat számolgatni és megér 3000 Ft-ot, hogy biztosra tudd, vegyél digitális clearblue-t. Az kiírha a hetet is.
10/20 A kérdező kommentje:
az lesz ma hozatok a párommal normális tesztet.köszönöm
2012. dec. 13. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!