Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

5-én elkezdtem barnázni (néhol sötétebb, nyálkás), aztán 8-án megjött rendesen, bár kicsit más jellegű vérzéssel, nem volt olyan híg és bő. Nem görcsöltem, emlékeim szerint a cicim sem fájt, pedig mindig szokott előtte+az első pár napban (menstruáció 5 napig szokott tartani, mindig hónap elején jön meg). 9-én megint csak barna, aztán 10-étől megint vérzés 14-ig, azóta csak barna, de nem annyi,mint eddig. Egy hete van hányingerem (főleg buszon, vagy este itthon), így csináltam vasárnap reggel (18-án) egy tesztet, ami negatív lett. Pár napja görcsölget a hasam és ma vettem észre, hogy a melleim is elkezdtek fájni.

Utolsó aktus október 20-21-én történt.

Lehetséges, hogy a teszt nem volt jó, esetleg korai, vagy valami egészen más gondom van?

2012. nov. 20. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálam a barnázás, majd azt követő vérzés sajnos korai vetélést jelentett, de nekem a barnázás 3. napján már pozitív tesztem volt. Persze ez nem törvényszerű, szerintem menj el dokihoz mindenképp!
2012. nov. 20. 21:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Keress fel egy dokit. Lehet, hogy cska felfázás vagy valami, de akár méhenkívüli is lehet.
2012. nov. 20. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!