Mi van velem? Már komolyan nem hiszem el.
Figyelt kérdés
Szóval 3 nap késés után megjött, de nem volt annyi, mint szokott (kb. fele max), de jött vér és 3 napig tartott, majd barna folyás, de nem volt darabos. Azóta folyamatosan szúr a méhem, a melleim nem fájnak csak duzzadtak, elkap bizonyos szagokra a hányinger, többet pisilek, fáj a derekam. Ma vagyok a mensi 7 napján, tegnap óta nincs semmi folyás, 3 napja csináltam egy onestep tesztet, de negatív lett. Ami még furább, hogy amikor nemrég babás voltam (sajnos elment) azt álmondtam, hogy egy gyerekhang kiabálja, hogy itt vagyok!!! ma éjjel azt álmodtam, hogy látok egy kisfiút meg egy kislány a nappalinkban és közli a párom, hogy ők a gyerekeink és utána megint kiabált egy gyerekhang, hogy itt vagyunk!!!! Nem görcsölök a babán, most nem is igazán akartam, hogy ebben a hónapban összejöjjön különböző okok miatt, szóval a tüneteket nem képzelem.2012. nov. 18. 13:12
1/5 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy lényeges-e, de peteérésem csak a ciklusom 18 vagy 19 napján volt, ovutesztel néztem
2012. nov. 18. 13:18
2/5 anonim válasza:
Ezek alapján pedig görcsölsz a gyerekkérdésen.
Ha a teszt negatív lett, ráadásul meg is jött, elég kicsi az esély a terhességre.
De menj el egy uh-ra, az a legbiztosabb.
3/5 anonim válasza:
HA a teszt negatív, szerintem sem vagy terhes, és dokihoz én is elmennék, főleg ha babát szeretnél, hogy kiderítse, nem lehet-e valami fertőzés a háttérben. MEgkérdezhetem, hogy hány naposak a ciklusaid? Mert az ovuteszt alapján nekm is később, a 17. napon volt peteérésem, viszont a 28 napos ciklusomhoz képest alig van ideje beágyazódni és megtapadni a babának, nagyon tartottam attól, hogy nem jön össze, vagy nem marad meg a baba. (A luteális fázis ha túl rövid, az utalhat sárgatest elégtelenségre, és az is lehet akár, hogy a megtermékenyülés végbement, de nem tudott megtapadni a petesejt). Ha nem 28 napos vagy rövidebba ciklusod, hanem hosszabb, akkor nem szóltam :)
4/5 A kérdező kommentje:
általában 29 napos a ciklusom, de van, hogy 30 napra jön meg.
2012. nov. 18. 19:51
5/5 anonim válasza:
Utolsó előtt vagyok, én a helyedben lehet, hoyg elmennék nődokihoz, és kérném, hogy nézzenek egy hormonszintet, mert lehet az előző babád is hormonális okokból ment el. Ha nem jött volna össze nekem rögtön az ovuteszt után, szerintem elmentem volna, mert nagyon rövidnek tartottam a 9-10 napos luteális fázist, hoyg csak ennyi ideje van a babának megtapadni, beágyazódni, különben meg a menstruáció miatt leválik...Szerintem menj el dokihoz, mert kicsit a ciklusod is bekavarodott most..tényleg fura ez a 3 napos mensi..persze még az sem kizárt, hogy babás vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!