Hogy zajlik az abortusz, és mennyibe kerül manapság?
Figyelt kérdés
Még mielőtt nekem esne valaki..nem nekem lesz abortuszom, csak egy tanulmányhoz kell! Érdekelne minden, teljesen onnantól hogy elmész a nőgyógyászhoz..szóval az egész folyamat!
Köszönöm!
2008. máj. 24. 20:27
1/8 anonim válasza:
azt nem tudom hogy hogy zajlik de ha elmultál 18 éves akkor kb.30000.-ft.ha nem akkor azt hiszem ingyenes,
2008. máj. 24. 20:30
2/8 anonim válasza:
Elmész a nőgyógyászhoz, ha szerencséd van jófej és nem vája hozzád a kiskönyvet, amit a kerületi védőnővel elá kell íratni, hozzá kétszer kell menni mielőtt aláírja, de addig is kérdezősködik, hogy volt e védekezés,miért nemakarod. Ha aláírta, akkor elkell menni az orvoshoz, aki megcsinálja az aortuszt, ha jól tudom 18 év alatt az 1. ingyenes, utána és 18 év felett 20000 ft. De ha magánkliniára mész ott drágább, 100000 ft. körül van uh val együtt. A folyamat nem tul sok, be kell menni az megbeszélt időpontra, felhelyeznek egy gyógyszeres tágítot, attól nagyon erős görcsök jelentkeznek, majd a műtét jön,ahol altatnak, és este hazaengednek, azután sokat kell pienni, és kiheverni a lelki fájdalamak ( ha van, mert sajnos nem mindenkinek van) .
2008. máj. 24. 20:34
3/8 anonim válasza:
A második választ pontosítanám: már az első sem ingyenes, 18 év alatt sem, az alapdíj 25000 ft, de lehet kérni kedvezményt "méltányossági alapon", pl. ha igazolod, hogy olyan szegény vagy, hogy nem tudod kifizetni az összeget.
Egy ismerősöm (egy nagyon link, felelőtlen 22 éves csajról van szó) két abortuszon esett át, az elsőn 15, a másodikon 17 évesen, mindkettőért 13000 Ft-ot kellett fizetnie, miután heten vannak testvérek, és elég rossz körülmények között élnek. Nemhogy vett volna inkább gumit, de ez már más kérdés, meg az is, hogy neki semmilyen szívfájdalmat nem okozott a gyereke életének kioltása...
2008. máj. 24. 20:43
4/8 anonim válasza:
én nemakarok beleszolni de jol dondold meg hogy mit tezsel mert lehet hogy többé soha nelehet gyereked. én soha nemvoltám abortuszon. de mi már 18 honapja probálkozunk a babával edig még semmi . ma már ott tartok hogy clostit kell szednem. szoval most voltam vérvételen meg ilyenek . szoval szerintem gondold meg mert lehet hogy soha többé nemlehet gyereked és még fizettél is érte. de bocsi ha megbántottalak.
2008. máj. 24. 21:16
5/8 anonim válasza:
Most már mindenki ismeri az "anya" szemszögéből....mutatok egy másikat...érdemes kikeresni....Néma sikoly!!!
Nézd meg!!!
2008. máj. 25. 08:42
6/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 válaszadónak üzenem! Olvassátok végig mit írtam!! Nem nekem lesz abortuszom, hanem egy tanulmányhoz kell...csak az a baj, hogy sok itt az olyan ember aki egyből nekiesik a másiknak..még mielőtt figyelmesen elolasná a kérdést!
2008. máj. 25. 09:25
7/8 anonim válasza:
hát igen! Nem mindenki megy jószántából abortuszra! Én ismerek valakit,akin ezt a műtétet a jövőhéten hajtják végre és tudjátok vérzik a szíve, de nincs más választása! Nem mindenki azért jut ide, mert felelőtlen és nem érdekli a meg nem született gyereke sorsa, csak egyszerűen úgy alakult az élete, hogy nincs más választása!!!!
2008. máj. 25. 09:36
8/8 anonim válasza:
Abortuszt, 18 év alatt, se ingyenesen végeznek el. Szülő beleegyezése mindenhez kell. Ha a nőgyógyász megállapította, hogy terhes vagy, a városi családsegítöbe kell elmenni, ott 3 napos gondolkodási időt kapsz, hogy biztosan el szeretnéd e vetetni.Ha ez megvan és minden papírt a pároddal (vagy nélküle) aláírsz, akkor kell elmenni a helyi női klinikára, ahol még egy pár vizsgálat után adnak időpontot. 1 napig kell bent feküdni, de maga a műtés csak 10 perces kb. általába altatással végzik tehát egyáltalán nem fáj. Előtte este helyezik fel a méhtágító pálcikát, ami elég kellemetlen érzés, erős görcsöléssel jár.Szegeden ez 28.600 ft.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!