Szerintetek ebből lehet még erős pozitív vagy csak hibás a teszt?
Haaaat nagy az esely :))
Persze minden elodordulhat,de ez nem negativ szerintem :)
Itt is egy ugyanilyen kerdes :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
ES neki is pozi,a digitalis C.B. kimutatta :)))
Sok sikert te kis kivancsi-fancsi :)
Hát, nem hiszem, hogy három teszt is hibázna, inkább azt mondanám, hogy egyik sem! Szerintem elindulhatott valami, csak nem fejeződött be... vagy tényleg nagyon korán van még a teszteléshez! Ezért is szokták mondani, hogy nem szabad ilyen hamar tesztelni, mert még ha van is valami, ami végül nem lesz terhesség, arról jobb nem tudni!
Szerintem várd meg a nemvárt napját, tesztelj egy újat, ha kimarad és az már kicsit biztosabb lesz.
Köszönöm a válaszokat:)
Azért erősebb a tegnapi esti, mert nagyon sokáig nem ittam és nem voltam pisilni és így koncetráltabb lehetett. Mert a reggeli teszt előtt voltam félórával pisilni, ittam sok vizet és úgy teszteltem, úgyhogy ez nem meglepő, főleg, hogy a két tesztelés között csak 8-10 óra telt el.
Mostmár veszek én is ilyen Clearbluet, mert aki ezzel tesztel, az mind babás. :)))
Ez bizony pozi! Gratula!
nekem ma lett halvány pozi:)
GRATULáLOK!!!!!ez pozi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!