Hány napig él egy sperma?
Figyelt kérdés
27-én voltunk együtt és 30dikán szurkált a bal petefészkem 31 volt nagyon sok átlátszo nyákom..8dikán voltam uh-n és sárgatestet látot az orvosom meg meg volt nagyobodva a méhnyálkahártyám sikerülhetet a baba?Vagy le késtük?Van oylan aki tutira tudja ovulácio elött 3-4 nappal volt együtt és sikerült a baba?2012. nov. 11. 10:36
1/8 anonim válasza:
max 5 napig él. itt a görbém 3 éves és nekem 4 napig várt a kiskatona a petesejtemre. [link]
2/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszi akkor van remény:-)bár látomte ovu után 9 nappal pozit teszteltél nekem ma reggel a 25-ös vaterás negativ:-(
2012. nov. 11. 11:04
3/8 anonim válasza:
3 nappal előtte, az nekünk is bejött. :o)
Amúgy az átlag élettartam 72 óra, de szélső helyzetbe 5 nap lehetséges. Ehhez szükséges a megfelelő "talaj".
4/8 A kérdező kommentje:
akkor van remény?:-)
2012. nov. 11. 12:27
5/8 anonim válasza:
Mi szombaton reggel voltunk együtt, és kedden volt ovu (ovu teszt+uh is megerősítette), és összejött. 4 nappal később is született:D
6/8 anonim válasza:
pont ezt akartam írni, hogy az én lányom is négy nappal később született pontosan, ahogy az ovum is nem 14 napon volt hanem a 18. napon. persze hogy van esélyetek és a kislányra.
7/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszi!!!te hányas tesztel csináltad mert nekem ma a 25-ös negativ!amugy meg okt 4-én vetéltem el most egy picivel de ö rögtön meg fogant és uh-n mondta akkor a dokim aznap másnap lesz a pém együtt is voltunk a 2nap és sikerült de itt hagyot minket
2012. nov. 11. 16:18
8/8 anonim válasza:
sima 25 ös teszttel, ovu után 9 nappal lett pozi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!