Lehetek terhes ha több pasival lefeküdtem egy bulin?
Figyelt kérdés
Tegnap elmentem egy buliba több barátnőmmel és ott összejöttem egyszerre két pasival (mindketten 16 évesek) és nagyon jól elvoltunk. aztán az egyik mondta hogy a közelbe lakik és menjünk föl hozzá aztán jövünk vissza és lefeküdtünk de nem használt gumit és miután megvolt a másik pasival is szinte ugyenez volt csak a helyszín más. Nem tudom hogy van rá esély hogy teherbe essek ?
12 éves lány vagyok
2009. aug. 8. 20:41
1/56 anonim válasza:
ÁÁáá, dehoogy, nincs rá 1 csepp esély se.
12évesen inkább babázni kéne
3/56 anonim válasza:
Ha tisztában sem vagy a következményeivel, akk minek csinálod...
És hogy válaszoljak a kérdésedre: Igen lehetséges , hogy terhes vagy
4/56 anonim válasza:
áhhhh biztos nem...
azért 1-6hónap után megnő a hasad, akkor kérdezd meg a doki hogy nem-e vagy terhes...
5/56 anonim válasza:
Hát jövő májusban megtudod biztosan.
6/56 anonim válasza:
Ha valóban teherbe estél,akkor a két srác börtönbe fog kerülni,mert ami történt az súlyos bűncselekmény.
7/56 A kérdező kommentje:
én télleg nagyon félek ettől szóval komoly váaszokat várok
2009. aug. 8. 20:50
8/56 anonim válasza:
Mit kerestél a bulin? Ki engedett el? Igen, lehetsz terhes. Azonnal mond el a szüleidnek, még a tiniklinikán lehet íratni esemény utáni tablettát. Viszont a fiúk most megszívják. Főleg, ha tudták, hogy hány éves vagy. Nagyon szorítok neked, hogy semmi baj ne legyen. Én még néhány évig a helyedben kerülném az ilyen bulikat. A barátaid miért nem vigyáztak rád?
9/56 anonim válasza:
nem nincs rá esély...te terhes vagy ezt vedd tudomásul ha van már menstruáciod akkoor minden bizonnyal terhes vagy az vagy terhes babád lesz
10/56 anonim válasza:
bármennyire is félsz hogy szüleid mit mondanak arra hogy mit tettél, mit tettek azok a fiuk, EL KELL MONDANOD! MOST! (ne várj reggelig se) a lányuk vagy. biztos szeretnek. és segiteni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!