Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Légyszii segítseteek! Szerinte...

Légyszii segítseteek! Szerintetek reménykedhetek? Pozi?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy mindig 30-34 nap között szokott jelentkezni a nem várt. Ugye Szombaton volt a cn. 27.napom és este jelentkezett pár csepp vér, utána elmúlt másnap vasárnap is egy nagyon minimális és az is elmúlt, soha nem volt még ilyen velem meg is ijedtem, tegnap este is volt csak most kicsivel nagyobb vér jelentkezett de ez sem menstruáció volt. Ma reggel 2. vizeletből csináltam ezt a fajta tesztet és az elején csak egy csíkot láttam el is tettem, kb. 1órával később már így nézett ki. Nem tudom, hogy számításba vehetem-e mivel 5 percig lehet leolvasni, utána már nem megbízható. Elvagyok bizonytalanodva. Veletek történt hasonló?

2012. okt. 9. 13:17
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
2012. okt. 9. 13:18
 2/19 anonim ***** válasza:
pár nap múlva csinálj még egyet, így ez már érvénytelen
2012. okt. 9. 13:20
 3/19 Gottacska ***** válasza:
Ugyanez történ t velem! tehát kedves kérdező pozitiv ! 36 hetes kismama!
2012. okt. 9. 13:21
 4/19 anonim válasza:
Látok egy halvány csíkot, de ahogy előttem is írták, érvénytelen... csinálj egy másikat pár nap múlva, addig ne éld bele magad...
2012. okt. 9. 13:21
 5/19 A kérdező kommentje:
igen, úgy tervezem hétvégén csinálok egy másikat x-epilt vettem. Elvagyok keseredve ...
2012. okt. 9. 13:23
 6/19 anonim ***** válasza:
Mindenképpen csinálj másik tesztet. 1 órával később már nem megbízható. A használati utasítás szerint 15 perc elteltével már nem megbízható az eredmény. De ha addig megjelenik a második csík is, akkor az biztató.
2012. okt. 9. 13:23
 7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! lassan 1 éve próbálkozunk 2. babával, remélem hamarosan egy igazi pozi tesztet tudunk produkálni! :)
2012. okt. 9. 13:27
 8/19 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem reménykedhetsz, hogy 2 nap múlva időn belüli pozi teszted lesz. Én 6 éve szinte minden ciklusban csinálok tesztet, már összes itthon kapható tesztet kipróbáltam és nekem soha nem lett egyik sem pozi időn túl. Nagyon drukkolok neked! Majd írd meg légyszi a következő teszt eredményét.
2012. okt. 9. 13:36
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Megírom persze! csak nem értem , hogy miért van pecsételős vérzésem..
2012. okt. 9. 13:45
 10/19 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitiv. Tudom, hogy irjak, ha idon tul nezed nem ervenyes, de nekem sosem volt idom tul sem 2 csikos ha terhes voltan. Szerintem ha kijon a 2.csik, akkor ott baba van:)) sok sikert!
2012. okt. 9. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!