Csibucka kérdése:
Ti h látjátok ezt a terhestesztet?
Figyelt kérdés
2.án kellett volna megjönnie,de aznap negatívat mára pedig egy ilyet teszteltem.Egyszerűen azt érzem h terhes vagy,(szorulás,szédülés,szájszárasság,rengeteg nyálkás folyás egész nap),és a teszt mégi,csak ilyen.
Segítsetek!!!!
pozi/nega...
2012. okt. 5. 06:24
2/23 anonim válasza:
Felnagyítva látok valamiféle csíkocskát. Holnap tesztelj egy másik fajtával. Remélem rendes pozitív lesz!
3/23 anonim válasza:
Áttettem negatívba és úgy is látszik, szerintem pozitív, holnap tesztelj még! Drukkolok!
4/23 anonim válasza:
pozinak látszik de még bármi ehet ma vegyél 10 es tezstet egy két darabot és kétnaponta tezstelj vegyél folsavat és (halkan gratula)
5/23 A kérdező kommentje:
Me,tudtam negatívba tenni :9 de köszi h megnézted,bizakodhatok??? még h 4 napja késik?
2012. okt. 5. 06:57
6/23 A kérdező kommentje:
Ez gabriel teszt az nem 10es???
a folsavat folyamatosan szedem 2 hónapja
2012. okt. 5. 07:00
7/23 anonim válasza:
Hát hülyüljek meg!!!Hol látok ti itt két csíkot se halványan,se így se úgy,ez negatív és kész,ne ringassa már bele a kérdező a kismama szerepbe,hisz sehol semmi!!!De kérlek majd ha tesztelsz még vagy dokinál is voltál mondd már el a hírt,remélem jó lesz,de akkor sem látok most itt még erre utaló jelet:(((
8/23 anonim válasza:
Szia! Csinálj egy másik fajtával
! Drukkolok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!