Lehetek terhes? Ha igen mennyi az esélye? Nagyon félek
Kedden voltam együtt a barátommal többször is. Védekeztünk gumival. Tegnap is együtt voltunk 1x ugyanígy gumival, de miután végeztünk kiment és megmosta a péniszét. Visszajött és berakta nekem gumi nélkül 2x-3x, de ki is húzta. Pont a 15. napomon vagyok a ciklusaim meg 27-29 naposak. Mennyi az esélye hogy terhes lehetek? Azt mondta a barátom hogy szokta érezni, ha jön az előváladék és most nem érezte és azt is mondta hogy mivel már 1x voltunk együtt aznap meg 2 nappal elötte sokkal többször is így nem valószínű hogy voltak spermiumok az előváladékában max akkor ha jó ideje nem csináltuk volna és így rakja be gumi nélkül.
Én 2 héttel ezelött Nuvaringet használtam, de abbahagytam bizonyos okok miatt az utolsó mensimkor és ezért védekeztünk gumival.
Mennyi az esély a terhességre? Kérlek segítsetek.
És ne oltsatok le, tudom nagyon jól mekkora hülyeséget csináltunk, de már több mint 1 éve ez volt az első alkalom hogy ilyet csináltunk. :(
Az előző válaszoló szerintem arra értette hogy szerinte nem vagy terhes.De szerintem sem...na de attól hogy mi és még jó páran hónapok vagy évek óra próbálkozunk...nem kizárt hogy te még ennyitől is teherbe estél...mert tudod lehet hogy nem érzett előváladékot a párod...de tudod elég akár 1 spermium is :) egyetlen 1
Várj hátha megjön a várkor és ha nem tesztelj.
"nem valószínű hogy voltak spermiumok az előváladékában max akkor ha jó ideje nem csináltuk volna"
Az előváladékban MINDIG van spermium és egyáltalán nem biztos, hogy egy-két cseppet megérez, az meg már bőven elég a teherbeeséshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!